Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“CIJELI ŽIVOT JOJ OPADA KOSA” Đole Đogani iznio sve detalje o Luninoj bolesti

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Đole Đogani progovorio je o dešavanjima u Zadruzi, gdje se nalaze njegov rođeni brat Gagi, Gagijeva kćerka Luna i bivša supruga Anabela Atijas, a ispričao je i pojedine detalje iz prošlosti budući da su njihovi porodični odnosi veoma burni.

– Rijaliti program je zabava u kojoj takozvani rijaliti igrači treba da ispljuju nekog da bi taj program bio gledan. I vidi koga nazivaju rijaliti igračima? Koja su uopšte pravila da budeš dobar rialiti igrač i šta to znači? Ko je izmislio ta neka pravila i u koju školu se ide da to završiš? Da li je dovoljna ulična škola, da se što bolje svađas, psuješ, biješ, polivaš vodom i vrijeđaš i odneseš pobjedu?! Evo sada i Anabela i Luna i svi ti ljudi koji su tamo, oni su pristali da uđu u tu priču i da zarađuju novac na takav način. Tamo neko iz produkcije veoma dobro zna koga će da pozovu za takav vid programa i zabave. Stavili su Gagija, koji ima rupe u svojim izjavama. On se, jadan, i ne sjeća mnogih stvari koje su se dogodile iz perioda kada se drogirao. S druge strane imamo jednu Anabelu i Lunu, koje su, kada sada razmišljam sa ove tačke gledišta, napravile jednu priču i skovale plan kako da zarade lake pare – rekao je Đole za Srbiju Danas.

On je naveo da je zgrožen načinom na koji je, kako kaže, predstavljen njegov brat od strane Anabele.

– Predstavili su Gagija kao jednog nasilnika, a ja znam da je on samo jednom, i to tada kada su se vraćali iz Makedonije, nju udarao. A kako bi ti reagovala da te neko poliva vodom, vuče i čupa? Da li bi uzvratila toj osobi? Ona je njemu u autu tada radila isto što sada radi u Zadruzi. Polivala ga je vodom i unosila mu se u facu i to dok je vozio automobil, i onda je on reagovao tako kako je reagovao. Pa mogli su oboje poginuti, on je vozio. Svi njihovi problemi su nastali kada je ona malo sazrela, jer se ona za njega udala veoma mlada. Oni su došli u neke godine kada su im mišljenja razmimoilazila i ona je stalno nasrtala na njega fizički. Zašto ne prizna to i zašto o tome ne priča javno? Zašto ne potvrdi to, pa svi mi to znamo?! Gagi je dolazio kući kod pokojne mame sav izgreban i to u dva, tri sata noću. Ona nije imala nikakav temelj u svom životu i cijelog života je zavisila od Gagija, što je slučaj i sada u Zadruzi, jer na njegovom imenu opet uzima pare. Ona je cijelog života bila otvaračica usta. Svi znamo da ona nije pjevala na početku grupe, a i u njoj se našla samo zato što je u tom trenutku bila Gagijeva djevojka i dobro izgledala. Ona uopšte nije bila u planu na duže staze za saradnju i ne bi opstala u grupi, da se nije udala za njega – rekao je denser.

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

On se zatim osvrnuo i na svoj odnos sa Gagijem.

– Gagi je moj mlađi brat koji je u mojoj grupi bio pet godina. Za to vrijeme je naučio da igra i vidio kako i na koji način treba da se radi. U trenutku kada je poželio da izađe iz grupe, ja sam ga podržao. On je tada napravio pjesmu ‘Samo u Snu’, a ja i Slađa smo uradili ‘Idemo na mars’. Ja sam mu pomagao i još me je on tada pitao da li da uzme Anabelu za pjevačicu. Ona je tada došla iz Švedske i on je zamolio da bude u spotu. Nakon toga ju je angažovao da pjevačicu u grupi i tako je nastala najveća otvaračica usta svih vremena i sada poslije svega ona misli da je zaista nešto zavisilo od nje i da je ona ta koja je nešto napravila u grupi. Kada su krenuli prvi problemi, kada je on dolazio kod nas sav izgreban, on nije dao nama da se mi miješamo u tu priču i mi smo iz tog razloga ćutali. I tako je živio, sve dok jednog dana Anabela nije došla kod mene i rekla da se Gagi drogira. On je slab karakter, slab je kao čovjek i nije mogao da podnese svu tenziju i probleme koje je ona pravila i to je jedini razlog što se on, bježeći od kuće, u kojoj nije mogao da bude zbog žene koja je stalno histerisala i napadala, odao narkoticima. Međutim, Anabela je dosta neiskrena u svojim izjavama, pa je prećutala da sam ja taj koji je odmah sutradan, po saznanju da se on drogira, zajedno sa njom i njim otišao kod psihologa na seansu. Ona to nije rekla, jer ne kaže ništa što ne ide u prilog njenoj tužnoj životnoj priči, u kojoj je samo ona patila i samo ona bila uz Gagija uvijek. Odmah nakon te prve seanse, psiholog je rekao da ubuduće dolaze njih dvoje sami, zbog čega sam se ja povukao, ali vrlo jasno stavio do znanja Anabeli da sam tu za šta god treba, od finansijske pomoći, do bilo koje druge. Moram da priznam da je tačna priča da ja nisam bio uz Gagija tada kad je dobio batine, ali sam mu ja rekao, poslije tog prvog pokušaja liječenja, ako nastavi da se drogira, da mene neće biti u njegovom životu. Kada se to desilo, ja i on nismo pričali, jer se on vratio drogiranju i mene, iz tog razloga, niko nije obavijestio o tome, jer od tada ni sa Anabelom nisam bio u kontaktu. Kada je prestao da se drogira, prije četiri godine, ja sam mu našao pjevačicu, koja je do tada bila igračica u mojoj grupi, izbacio je novu pjesmu ‘Pali anđeo’ i lično sam mu ja kupio auto da bi imao sa čim ići na nastupe. Gagi meni duguje 8.200 evra od tada i ja nikada nisam pomenuo to, niti sam tražio do dana današnjeg – ispričao je Đole.

Đole se u razgovoru dotakao i izjave svoje sestre Nađe, koja je rekla kako Anabela djecu ucjenjuje samoubistvom.

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

– Luna sve što govori, govori zato što mora, jer ako to ne uradi, zna da je očekuje haos i ucjene. Anabela je odmah ucjenjuje do te mjere da priča da će se ubiti. Ako ne uradiš ovo – ubiću se, ako ne uradiš ono – ubiću se i to zna cijela naša familija, zato je Nađa to i izjavila, a Anabela potvrdila, samo što se ona pravda pričom kako je njoj to uzrečica. Čuj, uzrečica ti je da ćeš se ubiti, ako dijete ne radi po svom. Vidi, ona se potrudila da napravi Luni ime, da bi živjela od nje, zato ju je i vezala toliko uz sebe. To je suština ove priče, jer ako ona ode sa Markom, on će će je usmjeriti na drugu stranu i Anabela će izgubiti, zato se ona tako grčevito i bori da ih razdvoji, plasirajući priču kako joj je Luna ogadila Marka. Njoj samo treba razlog za koji će se uhvatiti, da bi sprovela svoju priču u djelo – govori Đole za pomenuti portal.

Đole je potom iznio i svoje mišljenje o vezi Lune i Marka Miljkovića.

– Ja sam Marka upoznao kod moje sestre. Luna je sa njim često dolazila kod Nađe, pa sam se ja jednom prilikom slučajno zatekao tu. On meni izgleda stabilno i kao neko ko bi Lunu mogao vratiti u balans. Naravno da sam ja, kao čovjek koji ima ozbiljne godine i znam neke stvari, shvatio da se on za Lunu u početku vezao zbog opstanka u rijalitiju, pa mu se kasnije svidjela, ali ne mislim da je to prava ljubav. Daleko je to od prave ljubavi. Marko je svjestan svoje situacije. Svjestan je da ima ozbiljne godine i da ne može da radi sad ne znam koji posao. On se tu snašao, našao kalkulaciju u svemu i ušao u igru sa njom. Međutim, tu postoji neka druga stvar. Bio je i Sloba zaljubljen u nju i to se vidjelo, ali je Luna sa svojim histerijama i ponašanjem otjerala dečka od sebe. Kome to treba? Marko gledajući i slušajući sve ove stvari koje se dešavaju među njima u rijalitiju, može jedan dan da ih otjera u tri lijepe i to ne bi trebalo nikog da iznenadi. Ko će to da trpi i ko će da ostane u takvoj priči?! Za sada tu neka kalkulacija postoji, kao i neka privlačnost, ali da ne pričamo o ljubavi u toj priči – kaže Đole.

Luna je u Zadruzi ispričala da je od Đoleta kao tinejdžerka dobijala poruke u kojoj je ružno govorio o njenoj mami Anabeli, a Anabela je navela da je Luna zbog toga dobila alopeciju i da joj zato opada kosa.

– Evo sada ću sve da vam kažem. Moja sestra Nađa je Lunu čuvala mnogo godina, iako je Anabela preokrenula priču da je ona čuvala Nađinu kćerku Saru. Anabela je Saru čuvala dva dana, svega dva dana, kada su Saru izveli iz porodilišta, a Nađa zbog nekih komplikacija ostala dva dana duže. Anabela se tada takmičila sa mojom bivšom ženom Slađom i da dijete ne bi čuvala Slađa, Anabela se utrpala u tu priču. A ovo drugo, moja sestra je čuvala Lunu sedam godina, da ti ne pričam o Nini. Iz tog razloga Luna toliko voli svoju tetku. Iz tog razloga je obožava i ima toliko povjerenja u nju. Međutim, u ovoj situaciji, Luna mora da brani mamu, inače će je mama počupati i istući. Vidjećete za mjesec dana, kada Luni pukne film. Sljedeća velika frka će biti između Anabele i Lune. Zapamtite šta sam rekao. Postoji i druga situacija, a to je ili će Luna dobiti batine od Anabele ili će pući i na kraju priznati sve kako jeste. Što se tiče alopecije, Luna je još kao mala imala dermatološki problem. Zato ima takvu kosu i zato ima te bubuljice po licu. Ja se sjećam da joj jedne godine za rođendan Nađa nije mogla napraviti kikicu, koju je ona željela, jer nije imala dovoljno kose. Tako da je ružno mnogo što Anabela plasira priču da je Luni počela opadati kosa poslije te moje poruke, kada zna da njena kćerka ima cijeli život problem sa tim. I ta poruka! Kako to, da istu niko nikad nije vidio? Pazi, ja sam je odgovarao od majke? Pazi, ona je kao dijete od 13 godina izbrisala tu poruku da je niko ne bi vidio i plus je sama poslije toga otišla kod školskog psihologa da potraži pomoć! Pa, da li neko može da povjeruje u to? Ušla je u Zadrugu i pričala okolo da joj kćerka ima rak. Da li je to normalno. Sve probleme Luni rođena majka pravi. Anabela je ostavila svoje maloljetno dijete u Beogradu samo. Anabela je ostavila Ninu, dijete od 15 godina samu sa očuhom, liječenim alkoholičarom, ako je uopšte izliječen, a znamo svi šta u toj priči, sa čovjekom koji je zavisnik sve može da se desi. I ona kao takva je otišla da izigrava žrtvu u Zadruzi. Otišla je da izludi Gagija, izbaci ga napolje i uzme pare koje bi njemu pripale. Kada već voli svoju djecu toliko i kada je tako brižna majka, kako je dozvolila da joj o Luni brine Ceca, a o Nini očuh, dok se ona smije i glumi žrtvu u rijalitiju. Da li se tako ponaša majka koja voli i štiti svoju djecu? Što ne priča o tome da je Sara, dva dana prije nego što će ući Anabela u Zadrugu, vodila kod psihologa, jer je Nina imala panični napad. Upropastila je Lunu i ko zna kako će se ta njena histerija završiti, a evo krenula je da se ispoljava i kod Nine.To što su Anabelini bivši završili kao zavisnici o alkoholu ili drogama, govori dovoljno o njoj kao osobi i ko je najkrivlji u svemu. Jedino ako nije ona u pravu, a njih trojica budale koje su pobjegle u zavisnost bez razloga i iz čista mira – završio je Đole priču za pomenuti portal.

Denser je, podsjetimo, nedavno ispričao da je Anabela, kako kaže, tukla svoje kćerke jer su došle na rođendan njegovog sina.

– Ona je imala ružnu situaciju sa Andrejem kada ga je prebila stolicom. Njena kćerka Nina se u tom trenutku istresirala i požalila tetki. Kada je trebalo da Luna i Nina dođu na rođendan kod mog sina, krišom su se iskrale iz kuće kako bi došle na slavlje i bile sa porodicom. Međutim, kada je to Anabela saznala, odlučila je obje da ih prebije. Anabela je uspjela da utjera strah Luni u kosti, zbog nje ne smije da priča istinu. Nije se ostvarila u životu, pa sad boravi u Zadruzi. Mogu samo još da dodam da su Luna, Nina i Blankica divna djeca, ali da se nažalost nalaze u lošoj situaciji – rekao je Đole Đogani.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO