Sport

CILJ ODBRANA TITULE Unčanin u problemu pred start lige

Ženski rukometni klub Borac počeće sutra odbranu titule u šampionatu Bosne i Hercegovine.

CILJ ODBRANA TITULE Unčanin u problemu pred start lige
FOTO: ŽRK BORAC

Banjalučanke na startu takmičenja dočekaju Izviđač u 18 časova. Trener Rade Unčanin pred ovaj duel ima problema sa povredama na bekovskoj poziciji.

– Kroz kontrolne mečeve smo pokazali kvalitet, a pred start novog šampionata imamo problema sa povredama. Božana Ćutković i Dajana Ignjatović su povrijedile zglob, tako da neće biti u sastavu za duel protiv Izviđača. Takođe Lana Lončar još osjeća posljedice pada u Jagodini tako da ćemo vidjeti koliko možemo na nju da računamo. Uprkos svemu vjerujem da uz maksimalan pristup možemo doći do pobjede i tako uspješno da krenemo u novi šampionat – istakao je trener Rade Unčanin.

Od Borca se očekuje da u novom šampionatu brani titulu.

– Sigurno je da smo prošle sezone bili iznenađenje, a da će u novom prvenstvu svi željeti da pobijede šampiona. Očekuje nas težak zadatak, ali sigurno da se nećemo predate nijednog momenta i da je uvijek teže odbraniti titulu. Ipak ulazimo u takmičenje sa visokim ambicija a a nadam se da će se naše igračice oporaviti do evropskih mečeva protiv Dunajske Strede- dodao je Unčanin.

Prihvati notifikacije