Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Ćorić: SDS i PDP da objasne građanima Srpske sve o otkrivanju SKANDALOZNOG spomenika

Politika
Autor:

Foto: Goran Bobić/RAS Srbija

Nedeljko Ćorić

SNSD poziva SDS i PDP, odnosno njihov kadar u Savjetu ministara i na čelu opštine Gacko, da objasne građanima Republike Srpske kako je moguće da nisu znali za otkrivanje skandaloznog spomenika u Fazlagića Kuli i angažman Oružanih snaga BiH na tom sramnom događaju ili kako je moguće da su znali a da su prećutali, te šta će preduzeti tim povodom, rekao je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić.

– Mladena Ivanića i Borisa Jerinića pitamo kako su dozvolili da se Oružane snage BiH upotrebljavaju u takve svrhe i na zahtjev Islamske zajednice i zašto ni nakon saznanja o skandalu nisu ništa učinili – naglasio je Ćorić.

On je rekao da SNSD pita načelnika opštine Gacko Milana Radmilovića iz SDS-a kako će izaći pred svoje Gačane čije pretke su pobili stanovnici Fazlagića Kule koji dobiše spomenik po sred opštine Gacko, te šta će on kao načelnik preduzeti tim povodom.

– Pozivamo PDP i SDS da se izjasne da li je spomenik podignut uz njihovu prećutnu saglasnost zbog muslimanskih glasova na koje računaju Mladen Ivanić i Vukota Govedarica u oktobru – naglasio je Ćorić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO