Politika

Crnadak o izjavi Šmita da ga je zvao Dodik „Mnogo rakije kod njega su popili Incko, Vigemark i drugi“

Poziv Kristijanu Šmitu na Dodikovo imanje razotkriva sa kakvim podlim ljudima i prevarantima na vlasti narod Republike Srpske ima posla.

Crnadak o izjavi Šmita da ga je zvao Dodik „Mnogo rakije kod njega su popili Incko, Vigemark i drugi“
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Igor Crnadak

Sa jedne strane pozivati Šmita na svoj ranč,  a sa druge napadati sve oni koji sa njim razgovaraju, uključujući i predsjednika Srbije i patrijarha srpskog, to mogu samo Dodik i razni stevandići i banjci iz njegove koalicije, rekao je narodni poslanik Igor Crnadak.

Crnadak kaže da je Dodikov poziv Šmitu nastavak stare prakse, jer su mnogo rakije kod njega popili Valentin Incko, Lars Gunar Vigemark i brojni drugi, sa kojima su takva druženja završavala dobro po Dodika, a loše po narod Republike Srpske.

Pročitajte još

– Ovaj slučaj najdirektnije pokazuje da je Republika Srpska već 16 godina u kandžama opsjenara i opasnih ljudi, koji su spremni na sve da ostanu na vlasti i kojima ništa nije sveto. Republika Srpska ima još samo jednu šansu, u oktobru, da je povedu oni koji će svom narodu govoriti istinu, koji neće uzimati stotine miliona u svoje džepove i koji će biti spremni da do kraja demontiraju SNSD režim i kazne svakoga ko se nezakonito obogatio – poručio je Crnadak.

Podsjećamo, Šmit je u intervjuu za BNTV rekao da ga je Milorad Dodik zvao u goste na svoje privatno imanje, što je Dodik kasnije demantovao.

Prihvati notifikacije