Politika

Crnadak odbacio optužbe da je PDP odgovoran za sankcije "Dodik, Cvijanovićeva i SNSD su sve veći kamen oko vrata Srpskoj"

Za razliku od SNSD, koji je pravio proslave kad su smjenjivani ljudi iz PDP i SDS, mi se ne radujemo sankcijama bilo kome.

Crnadak odbacio optužbe da je PDP odgovoran za sankcije "Dodik, Cvijanovićeva i SNSD su sve veći kamen oko vrata Srpskoj"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

To je izjavio Igor Crnadak, poslanik PDP u Narodnoj skupštini, komentarišući britanske sankcije Miloradu Dodiku i Željki Cvijsnović, kao i optužbe iz SNSD da su sankcije naručili “Bošnjaci i PDP”.

– Optuzivati PDP za sankcije je glupost, oni to rade jer su Dodik i OHR u prethodnom periodu zajednički pravili spiskove za smjene i sankcije, pa misle da to svi rade. Dodik i Cvijanovićeva treba da se zapitaju zašto je rukovodstvo RS sve više izolovano, a Republika Srpska u najgorem međunarodnom položaju od kada postoji – poručio je Crnadak.

Pročitajte još

On je naglasio da su “Dodik, Cvijanovićeva i SNSD sve veći kamen oko vrata Republici Srpskoj i oni o tome treba dobro da razmisle”.

– Republika Srpska je u prošlosti preživjela čak i smjene i predsjednika RS i srpskog člana Predsjednistva BiH, jer je Republika Srpska veća i važnija od svakog pojedinca – zaključuje Crnadak.

Prihvati notifikacije