Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Crtaj kod kuće: UDAS-ova Škola crtanja za najmlađe održavaće se ONLAJN

Banjaluka
Autor:

Foto: UDAS/Facebook

Zbog pojave korona virusa, a u skladu sa porukom #OstaniKodKuće, Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta će se održavati online, saopšteno je iz Organizacije amputitaca UDAS.

UDAS već godinama organizuje ovu školu za vrijeme trajanja školske godine u Kulturnom centru UDAS u naselju Starčevica, ali zbog aktuelne epidemiloške situacije u gradu došlo je do promjene uobičajenog rada.

– Polaznici Škole crtanja i slikanja u dogovoru sa voditeljicom Škole održavaju online časove crtanja i slikanja. Na taj način polaznici i dalje, prilagođavajući se trenutnoj situaciji, nastavljaju crtati i sticati nova znanja iz u oblasti slikarstva. Voditeljica Škole polaznicima će predlagati teme za rad, nakon čega će mališani iste, kada završe dostavljati na korekcije i finalnu ocjenu. Crteže polaznika naše Škole objavljivaćemo na društvenim mrežama Kulturnog centra UDAS (Facebook i Instagram) –naveli su ovoj organizaciji.

Pozivali su sve  zainteresovane mališane, koji vole da crtaju, da kontaktiraju UDAS kako bi  zajedno iz  toplih domova stvarali najljepša umjetnička djela.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO