Sport

"CRVENO-BIJELA KRV" Zvezda još jednom pokazala humanost

Dok se izabranici Dejana Stankovića pripremaju za nastavak sezone na Kipru, fudbalski klub Crvena zvezda ne staje sa humanitarnim radom. Naime, akcija “Crveno-bijela krv” biće održana jubilarni 20. put u petak (15. januara) i subotu (16. januara) od 10 do 18 časova u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”.

"CRVENO-BIJELA KRV" Zvezda još jednom pokazala humanost
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Crvena zvezda je mnogo puta unazad pokazala da je društveno-odgovorna organizacija, a njihovi navijači kao ljudi koji su uvijek spremni na humani gest. U septembru 2020. godine održala se ista akcija kada je sakupljeno 239 jedinica krvi.

S obzirom na to da su rezerve krvi smanjene, što je karakteristično za ovo doba godine, zbog novogodišnjih i božićnih praznika, crveno-bijeli su osjetili potrebu da pokažu solidarnost kako bi pomogli u prevazilaženju nastalog deficita.

Akcija „Crveno-bijela krv“ svaki prethodni put je imala izuzetan odziv, a u Zvezdi su sigurni da će tako biti i ovog puta.

Za sve davaoce krvi crveno-bijeli su pripremili i mali znak pažnje u vidu majice koja će ih podsjetiti da su učestvovali u jubilarnoj 20. akciji i donirali krv u trenutku kada je to od posebnog značaja.

Prihvati notifikacije