Zabava

"ČUJE SE KADA SE SVAĐAJU" Komšije otvoreno o Anabeli i Andreju, a evo da li je Marko dolazio u njihov stan

U medijima je danima glavna tema trudnoća Lune Đogani koja je srećne vijesti dočekala u krugu porodice.

"ČUJE SE KADA SE SVAĐAJU" Komšije otvoreno o Anabeli i Andreju, a evo da li je Marko dolazio u njihov stan
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Komšijskih tračeva bilo je na pretek, a jedna od prvih komšinica otkriva da Anabelu često sreće u ulazu zgrade, ali da Marka nije viđala.

– Sve ja to pratim jer sam bila veliki fan treće sezone Zadruge. Anabela je obično namrgođena kada prođe, ali javi se. Makar tada stavi osmijeh na lice i odglumi, ali vidi se da je nešto tišti. Kao da je neki problemi uništavaju i izjedaju, tako djeluje. Mislila sam da će se pomiriti sa Markom, ali on ovdje ne dolazi. Luna je svratila nekoliko puta prije nego što su svi saznali da je trudna, međutim Miljkovića nije sa njom bilo ni na vidiku. Ne znam šta će tu biti, možda ih sada beba pomiri – kaže komšinica iz ulaza za Super TV, dok komšija iz zgrade pored tvrdi da Anabela i Andrej rijetko kada izlaze iz svog doma.

– Sretnem ih, ali samo nešto kratko. Uđu u automobil i ne vrate se do večeri, vjerovatno su stalno u gradu i završavaju svoje obaveze. Anabela voli da porani, odvede kćerkicu u vrtić, a nakon toga se kasno vrati. Pristojna žena, ne javi mi se, ali se ne javim ni ja njoj. Zašto bismo se uopšte javljali, pa nismo mi prijatelji? – rekao je komšija iz susjedne zgrade.

Gospođa koja živi u istoj zgradi gdje Anabela i Atijas, zapravo joj je stan blizu njihovog pa, kako kaže, čuje porodične svađe.

FOTO: JOVAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: JOVAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Kao i svaki bračni par, tako i oni imaju nesuglasice. Čuje se ponekad kada se posvađaju, ali nije to ništa nenormalno. Ako se vole, moraju malo i da se svađaju. Da ja znam, nije u posljednje vrijeme bilo nekih većih problema, mislim na nadležne organe koji intervenišu. Često zajedno izlaze iz zgrade, a onda kada se rastanu poljube se u usta i svako krene svojim putem. Često prošeta kuče koje je medeno, vodi brigu o njemu kao da joj je dijete. Čitala sam da su to neke skupe vrste, tako da me ne čudi što ga gleda kao malo vode na dlanu – zaključuje pjevačicina komšinica.

Komšije kažu da im je bilo žao kada se rastala od Andreja jer bez obzira na sve vidi se da se vole. Pojedini ističu da se Andrej dosta smirio, da te ne provodi više dane u obližnjim kafićima, ali da ih nerijetko vide u žučnoj svađi na ulici, koja se završi mirno.