Zabava

ČUJU SE SVADBENA ZVONA Teniser zaprosio Topalkovu kćerku na Maldivima? (FOTO)

Proslavljeni teniser BiH Damir Džumhur od jula ove godine ljubi Helenu Topalović, kćerku folk pjevača Milana Topalovića Topalka. Zaljubljeni par ovih dana boravi na Maldivima, a navodno su se na ovom mondenskom mjestu i vjerili.

ČUJU SE SVADBENA ZVONA Teniser zaprosio Topalkovu kćerku na Maldivima? (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Jasmin Ligata, Džumhirov PR je potvrdio da su njih dvoje zajedno na Maldivima.

Nemam informaciju da su se Damir i Helena vjerili, jedino ako se nešto nije promijenilo u protekla 24 časa – kaže Ligata.

Loša sezona

Bilo kako bilio, njih dvoje iz minute u minutu na Instagram storijima objavljuju dešavanja sa ostrva, a po svemu sudeći oboje su zaljubljenici u vodene sportove, pa su tako zajedno isprobali brojne vožnje na moru.

Džumhur je inače prije Helene bio u vezi sa manekenkom Dejanom Živković. Zanimljivo da Helena i Dejana veoma liče jedna na drugu.

Nakon raskida sa Dejanom su kružile priče kako teniser ljubi pjevačicu Rialdu Karahasanović. Sarajka sa adresom u Beogradu je to i potvrdila. Nedugo nakon toga su se razišli, a poslije nje u javnosti se spekulisalo da je sportista utjehu našao u kratkoj romansi sa poznatom blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah sa kojom se pojavio na svadbi fudbalera Anela Hadžića.

Najuspješniji BiH teniser ove godine igrao je jednu od lošijih sezona u karijeri te se trenutno nalazi na 103. mjestu na ATP listi.

Da li iza ovog lošeg plasmana stoji buran ljubavni život mladog tenisera, ili je posrijedi nešto drugo, ostaje da vidimo.

Tajna veza

S druge strane i Helena je punila stupce žute štampe, vezama sa brojnim poznatim pjevačima, dok su one koje su izazvale najviše bure u javnosti bile s pjevačima „Zvezda Granda“ Jovanom Stefanovićem i Slobodanom Vasićem.

Helena je i prošle godine bila u tajnoj vezi koja se slučajno otkrila, a razlog skrivanja bio je taj što je hrvatski fudbaler Marko Iharoš sa kojim je ljubovala, bio oženjen.

View this post on Instagram

#manageyourlife 🥽

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

Jedan list došao je u posjed njihovih zajedničkih fotografija na kojima ovaj par razmjenjuje nježnosti, a izvor blizak paru tada je tvrdio da su Helena i Marko do ušiju zaljubljeni i da je samo pitanje dana kada će se reprezentativac Hrvatske razvesti.

To se ipak očigledno nije desilo, te je kćerka poznatog pjevača uplovila u novu vezu sa teniserom.

Oprečne reakcije

Posljednji put Helena Topalović bila je u žiži javnosti krajem 2016. godine zbog spota njenog oca za pjesmu ‘Ljubavna terapija’, u kojem je bila glavni akter. Ovaj spot izazvao je oprečne reakcije javnosti zbog samog scenarija i činjenice da se Helena pojavljuje u spotu u provokativnoj haljini i bez donjeg veša.

(Avaz)