Zabava

"Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo": Progovorile komšije o ponašanju Sanje i Matore

Gotovo dvije godine Sanja Stanković i njena djevojka Jovana Tomić Matora uspješno odolijevaju trzavicama i uživaju u ljubavi. Kada su izašle iz druge sezone Zadruge, preselile su se u novi stan na Auto-komandi.

"Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo": Progovorile komšije o ponašanju Sanje i Matore
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Djevojka koja ih viđa svaki dan radi u pekari u blizine njihove zgrade i kaže da su preslatke.

Viđam ih svaki dan. Ne razdvajaju se. Stalno su zajedno i gotovo uvijek su nasmijane. Nisam viđala da dovode nekoga u zgradu, ali tek su se doselile. Matora je jednom jela u pekari, uzela je dva bureka i veoma su joj se svidjela, a ona plava mršavica ne jede ništa, kaže da ne smije zbog linije – ispričala je radnica u pekari o Sanji i Matoroj, koja nije željela da se fotografiše, i dodala:

– Voze neki bijesni crveni auto, skupo mi djeluje i često dolaze kasno kući. Jednom sam dolazila na posao u 5.30, a one su se vraćale poslije izlaska. Teturale su se obje. Sanja je klepetala štiklama, a Jovana kaskala za njom. To je sve što znam o njima, slatke su i voljela bih da ostanu u kraju. Djeluju kulturno i ljubazno.

Odmah ispod pekare nalazi se kafić u kojem je Jovana rado viđen gost, prenosi “Alo”.- Nisam znala ko je ona, ali kada sam vidjela njenu fotografiju, prepoznala sam je. Djevojka je mirna, dođe, popije kafu, ostavi lijep bakšiš i ode. Stalno priča telefonom – rekla je Sanja iz lokalnog kafića.

Ipak, neke komšije nisu zadovoljne što su se rijaliti zvijezde doselile u njihov kraj.

– Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo. Vidjela sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je razgovarala telefonom i lupala je vratima. Ne znam šta će nam takve komšinice. Plašim se da će da nam donijeti probleme i dovesti komunalnu policiju u zgradu – rekla je starija komšinica, piše Blic.