Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Ćurić: Dokažimo se radom, a POLITIČKA PREPUCAVANJA ostavimo za kampanju

Politika
Autor:

Foto Dubravka Colović/RAS Srbija

Mirko Ćurić, zamjenik gradonačelnika Trebinja i kandidat SNSD za gradonačelnika na prijevremenim izborima u Trebinju ocijenio je da politička prepucavanja treba ostaviti za vrijeme poslije praznika, kada izborna kampanja i počinje, a u međuvremenu raditi za dobrobit grada.

– Imamo 15 dana za kampanju, što je dovoljno da se kaže šta treba. Pustimo građane da proslave praznike u krugu porodice, miru i ljubavi. Poštujemo sve protivkandidate, naši planovi su da se dokazujemo radom. Napravili smo planove i za 2019. godinu i predstavili građanima šta smo radili u ovoj – poručio je Ćurić povodom današnjeg skupa, na kome je predstavljen kandidat opozicije za gradonačenika Trebinja.

– Trebinje je, mislim, reklo da neće da se kampanja zasniva na mržnji i radnjama koje ne vode ovaj grad u pravom smjeru. U oktobru je narod rekao svoje. Imamo i lokalnu i republičku i državnu vlast. Trebinje ima idealnu priliku da ima podršku sa svih nivoa vlasti, a tu je i podrška Vlade Srbije. Sa svim našim projektima vodimo Trebinje u bolju budućnost – istakao je on.

U Trebinju je danas promovisan Saša Borjan, kao kandiata opozicije za prijevremene izbore za gradonačelnika.

Borjana koji je član PDP podržao je i SDS. Prijevremeni izbori u Trebinju biće održani 17. februara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO