Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ĆUTALA KAD JE MEGAN BILA MALTRETIRANA” Britanija na nogama nakon odluke kraljice Elizabete

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Na zvaničnom Instagram nalogu Megan Markl i princa Harija objavljeno je saopštenje kraljice Elizabete, nakon odluke da njih dvoje više neće moći da koriste kraljevske titule, niti će dobijati novac iz javnih fondova za dužnosti članova kraljevske porodice. Velika Britanija, ali i čitava planeta, komentarišu riječi kraljice napisane u pomenutom saopštenju, te se ispod ove objave upravo niže na desetine hiljada komentara.

Dok jedni ističu da su presrećni i ushićeni zbog ovakve njene odluke i upućuju joj samo riječi hvale, drugi smatraju da kraljica nije iskreno i iz srca poželjela sve najljepše Megan, Hariju i unuku Arčiju.

– Nakon višemjesečnih razgovora i novijih diskusija, drago mi je što smo zajedno pronašli konstruktivan i podržavajući put za mog unuka i njegovu porodicu. Hari, Megan i Arči će uvijek biti jako voljeni članovi moje porodice. Prepoznajem izazove koje su iskusili kao rezultat intenzivnog nadzora u posljednje dvije godine i podržavam njihovu želju za samostalnijim životom. Želim da im se zahvalim na njihovom predanom radu u ovoj zemlji i posebno sam ponosna na to što je Megan tako brzo postala dio porodice. Nadam se da će im današnji sporazum omogućiti da započnu izgradnju srećnog i mirnog novog života – stoji u saopštenju kraljice Elizabete koje je izazvalo lavinu reakcija.

Dok jedni ističu da su presrećni i ushićeni zbog ovakve njene odluke i upućuju joj samo riječi hvale, drugi smatraju da kraljica nije iskreno i iz srca poželjela sve najlepše Megan, Hariju i unuku Arčiju.

– Zašto to nije rekla prije nekoliko mjeseci, kada je Megan bila maltretirana? – glasi jedan od komentara, aludirajući na priče da Megan nikada nije bila prihvaćena u kraljevskoj porodici.

– To je prava baka, tako smo ponosni na nju i njenu odluku – poručuju oni koji podržavaju kraljicu.

– Konačno je priznala da je Megan predivna i nevjerovatna – glasi takođe jedan od komentara.

(Blic)

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO