Politika

"Očekujem da sve ono što smo zacrtali i ostvarimo" Cvijanovićeva poručuje da je politika stranke dalji razvoj Banjaluke

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović rekla je večeras da je SNSD u protekle dvije i više decenije pokazao koliko je važan za Banjaluku gradeći i radeći sve ono što je neophodno ovom gradu i to će biti politika stranke i za buduće vrijeme.

"Očekujem da sve ono što smo zacrtali i ostvarimo" Cvijanovićeva poručuje da je politika stranke dalji razvoj Banjaluke
FOTO: SRNA

Banjaluka je važna za SNSD, ali isto tako je i ova stranka važna za Banjaluku, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Krupi na Vrbasu, gdje je prisustvovala prvoj mjesnoj izbornoj konferenciji u gradskoj organizaciji SNSD Banjaluka.

Ona je rekla da početak ovog procesa možda iznjedri i nešto novo, a to je zanavljanje partije po čemu je SNSD prepoznatljiv i o tome svjedoči Organizacija mladih SNSD.

– Sigurna sam da će žene kroz ovaj dodatni aktivizam i unutarstranački izborni proces pokazati što one mogu i što smo uvijek mogle u okviru SNSD – istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu važan izborni proces u SNSD, jer znači zanavljanje partije i novo dodatno okupljanje.

Prema njenim riječima, ovaj proces počinje u Mjesnom odboru SNSD Krupa na Vrbasu i biće nastavljen širom Banjaluke.

– Očekujem da sve ono što smo zacrtali kao svoje politike budu ostvarene na lokalnom i republičkom nivou – zaključila je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić rekao je da je SNSD jedina partija u regionu kojoj je za dva mjeseca pristupilo 1.880 novih članova.

– To je dokaz da SNSD jača i raste, ali naša je obaveza da radimo na očuvanju i unapređenju Republike Srpske – rekao je Đajić novinarima.

Funkcioner SNSD Draško Ilić rekao je novinarima da se prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu održava s ciljem da SNSD svoje redove ojača novim kadrovima.

Prihvati notifikacije