Politika

Cvijanovićeva razgovarala sa Vučićem u Kišinjevu "Čvrsto stojimo uz bratsku Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiji" (FOTO)

 Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarala je u Kišinjevu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i istakla da čvrsto stoji uz bratsku Srbiju, njeno rukovodstvo i srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Željka Cvijanović i Aleksandar Vučić u Moldaviji
FOTO: ZELJKA.CVIJANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kao i uvijek, tako i danas čvrsto stojimo uz bratsku Srbiju, njeno rukovodstvo i naš narod na Kosovu i Metohiji. Uvijek i na svakom mjestu – navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Cvijanovićeva na poziv predsjednika Moldavije Maje Sandu i Evropskog savjeta Šarla Mišela učestvuje na Drugom samitu Evropske političke zajednice u Kišinjevu.

Pročitajte još

Evropska politička zajednica je platforma koja je uspostavljena prošle godine, na inicijativu predsjednika Francuske Emanuela Makrona.

Drugi samit Evropske političke zajednice okupio je lidere 47 država, 27 članica EU i još 20 zemalja, sa cijelog kontinenta, u Mimi tvrđavi u selu Bulboaka kod Kišinjeva u Moldaviji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije