Fudbal

Da li je moguće: Zadavio djevojku i bacio je psima, a sada nastavio karijeru

Brazilski golman Bruno Fernadeš de Souza (38) koji je 2010. godine ubio svoju djevojku, potom njeno tijelo bacio psima šronašao je novi angažman u Orionu iz Sao Paula, što je šokiralo tamošnju javnost.

Da li je moguće: Zadavio djevojku i bacio je psima, a sada nastavio karijeru
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT

Bruno je prije 13 godina prvo organizovao kidnapovanje svoje tadašnje djevojke Elize Samudio nakon čega su je mučili članovi bande, među kojima je bio i jedan bivši policajac. Golman ju je nakon toga zadavio pa je bacio psima, a sve to je učinio pred njihovim sinom koji je tada imao samo četiri mjeseca.

Tri godine nakon ubistva osuđen je na 22 godina zatvora, ali je ranije pušten na slobodu zbog žalbe njegovog advokata. Inače, Bruno je priznao sve navedene detalje, osim dijela u kojem je tvrdio da dijete nije njegovo te da ga je Eliza prevarila.

U zatvoru je proveo šest godina pa je 2019. godine premješten u drugi zatvor sa znatno slabijim osiguranjem budući da tamošnji mediji pišu kako su zatvorenicima dozvoljavali da spavaju kod kuće. Nakon žalbe advokata, pušten je na slobodu u januaru ove godine i ima obavezu da se na svaka tri mjeseca javlja osobi zaduženoj za uslovni otpust u Rio de Žanieru.

Iako su svi msilili da je njegova karijera završena sada ga je doveo malo poznati klub i tim se  pohvalio se na društvenim mrežama!?

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije