Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

Da li je ovo NAJPROVOKATIVNIJE IZDANJE popularne pjevačice: Kipe gole grude, a tek da je vidite OTPOZADI (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: darabubamara_official/instragram

Pjevačica Dara Bubamara nedavno je svoje pratioce počastila vrelim fotografijama i pohvalila se najprovokativnijim izdanjem do sada.

Veceras /Dva galeba/Novi Sad!zoransekicki hair baronfashion styling: @___ceger___

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara je kao najavu za svoj koncert na „Instagram“ postavila dvije fotografije i teško je reći koja je više zapanjila njene obožavaoce.

Na jednoj je Radojka Adžić slikana spreda u šljaštećoj srebrnoj toaleti pod kojom se vidi sve – bijeli veš i grudi bez brushaltera.

Na drugoj slici u prvom planu je Darina pozadina, što je raspametilo njene fanove. Hvalili su je uglas da je najzgodnija na estradi i da je haljina prelijepa, mada bi ovu kreaciju malo ko i nazvao haljinom.

Neke je ovaj Darin izbor podsjetio na Kim Kradašijan, koja se nedavno uvukla u sasvim providnu toaletu nalik na kesu ili nekakav najlon, ispod koje je imala samo bež gaćice.

Mnogi su primjetili i da Dari novi platinasti uvojci odlično stoje i da nikad nije izgledala bolje. Jedan obožavalac je otišao i korak dalje, pa kroz šalu kazao: „Opa Daro,udaj se za mene, pa da se konačno skrasimo.“

Veceras ludnica – Novi Sad/ Dva galeba 🔥🔥🔥🔥 @___ceger___

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Ipak, jedan od komentara – Karleuša, ti si? – teško da će se svidjeti Dari. Sumnjamo da joj je želja da izgleda kao njena velika suparnica s kojom je često u svađi. Ali eto, primjećeno je da između njih dvije ima sličnosti.

Srećom, Dara je ovaj stajling odabrala za scenu, ali mnogi se slažu da je i to mnogo i da je prešla granicu dobrog ukusa, prenosi Žena Blic.

Šta vi mislite? Da li je pjevačica ovom haljinom i polugolim tijelom otišla predaleko?

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO