Politika

"PRODAO SE ILI JE UCIJENJEN" Savić tvrdi da Mićića rukovode lični interesi

Zamjenik predsjednika SDS Rado Savić izjavio je danas da je svima definitivno jasno da njegovog dojučerašnjeg partijskog kolegu i gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića i ljude okupljene oko njega rukovodi isključivo lični interes.

"PRODAO SE ILI JE UCIJENJEN" Savić tvrdi da Mićića rukovode lični interesi
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Da li se Mićić prodao ili je nečim ucijenjen, to je više i nebitno – istakao je Savić.

On naglašava da niko nikad iz SDS nije tražio od Mićića da se bilo koji interes za razvoj grada ne realizuje.

– Insistirali smo da se projekti realizuju i dodatno afirmišu što je bilo primjetno po dosadašnjem razvoju Bijeljine koji je bio bolji nego razvoj nekih drugih sredina gdje je na vlasti bio SNSD. Međutim, gospodin Mićić, nesiguran u svoju izbornu pobjedu, se odlučio na čin izdaje i poklonio se političkom protivniku koji je cijelo ovo vrijeme radio na rasturanju opozicije i kupovini papaka što je uspio i u Semberiji – navodi Savić.

On ističe da Mićićevo pravdanje da bježi od SDS jer kroz tu opciju ne može dobiti projekte govori o nedemokratskom ambijentu u Republici Srpskoj, što Mićić ovim potezom i priznaje.

-Smatram da će narod Semberije i Majevice ostati uz Srpsku demokratsku stranku i ono što svakodnevno čujem su riječi teškog razočarenja u Mićića i njegovu grupu uz konstataciju većine građana da oni na ovaj način gledaju sebe a ne građane Semberije – poručio je Savić.