Zabava

Da li ste među njima: Ovi horoskopski znakovi su predodređeni da imaju sreću u braku

Nekim ljudima brak i slične ljubavne zajednice savršeno odgovaraju i u njima se super snalaze i srećni su.

Da li ste među njima: Ovi horoskopski znakovi su predodređeni da imaju sreću u braku
FOTO: SHUTTERSTOCK

Prema Zodijaku, horoskopski znak u kom ste rođeni, može puno da utiče na to, a evo koji od znakova su predodređeni za srećnu bračnu zajednicu.

Bik dugo bira, ali kad odabere to je to

 Bikovima vlada planet Venera. To je razlog zbog kojeg imaju sklonost za davanjem, brak ih nimalo ne plaši, naprotiv, raduju mu se. Međutim, Bikovi vole da pametno iskoriste vrijeme za upoznavanje budućeg partnera kako bi se uvijerili da je to prava osoba, prije nego što se obavežu. Ali, nakon što budu sigurni u vezu, ostaće zauvijek sa partnerom. Bik želi da gradi budućnost i ne plaši se osnivanja porodice. Za njih je stabilnost neprocjenjiva i učiniće sve da uspiju u svom braku.

Rak nikad ne odlazi iz braka

Ovim znakom upravlja Mjesec, zbog čega Rakovi favorizuju emocionalne veze ispred tjelesnih veza. Rak je nježan, ljubazan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema sa ograničavanjem svoje slobode. Rak čini sve da se njegov partner osjeća cijenjeno i voljeno zbog onoga što jeste, ali i očekuje isto zauzvrat. Jednom kad se uvijeri u svoja osjećanja, Rak će ostati vjeran i nikada neće napustiti supružnika. To su razlozi koji čine njihov brak uspešnim.

Lav jedini vatreni znak predan braku

Lav je, za razliku od Ovna i Strijelca, jedini vatreni znak kod kojeg će veza vjerovatno potrajati kad se vjenča. To je odan znak, kojim vlada Sunce, što mu daje kraljevsku energiju. Kad Lav započne vezu, ona je ili dugoročna ili je neće biti. Lavovi nisu zahtjevni ljudi, samo žele da znaju da ih njihovi partneri vole i da su im vjerni. Naime, kad su emocionalno zadovoljni, ništa ih neće naterati da pobjegnu.

Jarac poštuje sigurnost i stabilnost

Dominantna planeta ovog znaka je Saturn, planeta svjesti i vremena. Jarčevi su ljudi koji cijene sigurnost i stabilnost. Vrlo je usresređni na svoj lični razvoj i preuzimaju odgovornost za sve svoje izbore. Jarčevi se ne plaše poteškoća i vole da prihvataju izazove, jer je to ono što im omogućava da napreduju. Vjeruju svojim vještinama i spremni su da se suoče sa bilo kojom teškom situacijom. Kad nekoga vole, žele da konkretizuju svoju vezu i vjenčaju se sa partnerom. Kad se vjenčaju, ostaju vrlo kreativni i žele da iznenade partnera.

Ribe se uz supružnika osjećaju sigurno

Ribama upravlja Sunce, ali za razliku od Lava, one nisu nezavisne, emocionalno su zavisne od partnera i stalno ih treba u nešto uvijeriti kada su u vezi. Brak je dobro rješenje za njih, tako da su napokon sigurne da njihovi supružnici djele ista osjećanja kao i one. Izuzetno su emotivni i osjećajni ljudi. S druge strane, biće spremne da se bore za to da njihova veza funkcioniše i traje čitav život, piše noizz.rs.

Prihvati notifikacije