Zabava

“Da mi je samo jedan njegov nastup” Đani za 10 sekundi zaradio nevjerovatnu sumu novca

Folker Radiša Trajković Đani već neko vrijeme nosi titulu "kralj bakšiša", a sada je zgrnuo ogromnu lovu za samo 10 sekundi.

Đani na nastupu
FOTO: DJANIMUSIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi da su folkeru ruke pune para, a folker jedva drži mikrofon.

Đani je izvodio svoj veliki hit “Još te sanjam”, a kada je zapjevao refren počeli su da mu stavljaju u ruke novčanice od po 200 evra pa je tom prilikom zaradio 1200 evra.

“Kako mu ovo polazi za rukom?”, “Svaka čast, kralju bakšiša”, “Da mi je samo jedan njegov nastup”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, folker Radiša Trajković Đani često nastupa na privatnim slavljima, a nedavno je na jednom veselju u Smederevu uzeo 70.000 evra bakšiša i dva sata marke Roleks.

Pročitajte još

Đani na nastupu
FOTO: DJANIMUSIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Đani je na proslavu bio pozvan privatno, ali je u dogovoru s domaćinom, koji je inače prijatelj porodice Trajković, napravio dogovor da otpjeva blok pjesama. Kad je počeo da pjeva, u sali je nastao haos, gosti su se skupili oko Đanija i letjele su novčanice na sve strane. On je čak pozvao sina Marka da izađe da mu pomogne oko skupljanja bakšiša, pa je zamolio goste da malo uspore s novcem dok ne nađu mjesto gdje će da ga ostave – rekao je izvor i dodao da je jedna od zvanica folkera okitila s dva sata kad je pjevao pjesmu Nema me.

– Jedan gost je skinuo s ruke zlatni roleks, pa je Đaniju stavio na ruku kad mu je otpjevao baladu Nema me. Poslije je uzeo sat i od prijatelja, dao mu je i taj i na kraju se našalio da će i burmu da skine. Gosti su sve vrijeme snimali Đanija dok je pjevao, a kad je završio blok pjesama, vratio se za sto i nazdravljao s porodicom i društvom, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije