Zabava

"DA NISI MALO PRETJERALA" Grudi kćerke Đoleta Đoganija odjednom "porasle" (FOTO)

Kćerka Đoleta i Slađe Đogani, Silvija Đogani privukla je veliku pažnju svojom novom fotografijom na društvenim mrežama, te ne prestaje da se komentariše njeno bujno poprsje.

"DA NISI MALO PRETJERALA" Grudi kćerke Đoleta Đoganija odjednom "porasle" (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

Naime, Silvija je na društvene mreže objavila fotografiju iz noćnog izlaska i dok je pozirala ogromne grudi joj bile u prvom planu, te mnogi komentarišu da ih povećala.

FOTO: SILVIJA ĐOGANI/INSTAGRAM
FOTO: SILVIJA ĐOGANI/INSTAGRAM

“Šta si to uradila?!”, “au, da nisi malo pretjerala”, “odjednom imaš takav dekolte, pa nemoguće”…. su samo neki od komentara na račun fotografije koju je objavila kćerka poznatog densera.

Inače, Silvija ima sedmogodišnju kćerku sa bivšim suprugom Branislavom, koji je godinu i po dana bio na robiji zbog droge koja je pronađena u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu. Branislav je bio u Valjevskom zatvoru, nakon što su njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni, jer su u njihovom iznajmljenom stanu pronađeni narkotici.

Đole Đogani, pored Silvije, sa Slađom ima i kćerku Marinelu, dok sa Vesnom ima sina Adrijana i nasljednicu Lauru, prenosi Blic.