Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

DA SRCE PUKNE Tinejdžerka (15) je ušla u bolnički krevet svog dečka koji je umro i nastala je NAJTUŽNIJA FOTOGRAFIJA

Zabava
Autor:

Foto: SCREENSHOOT, FACEBOOK / SCREENSHOT

Britanca Blejka Varda (16) i njegova dva prijatelja progutalo je more tokom odmora sa porodicom na plaži Tivin u Velsu.

Nakon što su ga spasioci izvukli iz vode, odmah je odveden u bolnicu Alder Hej u Liverpulu, ali prije nekoliko dana mašina koja ga je održavala u životu je isključena.

Spasioci koji su izvukli Blejka iz vode, rekli su tamošnjim medijima da su imali poteškoća da nađu i spase mladiće koji su bili zarobljeni na moru. Jedan od članova posade, uskočio je u vodu kako bi izvukao Blejka.

– Blejk, naš prelijep, hrabar, ljubazan i pametan dečko, nažalost, preminuo je jutros. Iako nije bio dugo dio naše porodice, njegov odlazak nam je slomio srca. Lijepo spavaj anđele moj, bio si previše dobar za ovaj svijet. Nikad te nećemo zaboraviti – rekla je njegova majka Beti za tamošnje medije.

Njegovoj djevojci Rejčel (15) dozvolili su da se posljednji put pozdravi sa njim. Ona je bila uz njega od trenutka spasavanja, do trenutka isključivanja aparata.

– Danas je bio najteži dan u mom životu i dan koji nikada neću zaboraviti. Bila sam uz njega do posljedenjeg trenutka. Ljekari su nam rekli da njegovom mozgu nema spasa. Zato su njegovi roditelji odlučili da donesu nikad težu odluki i da mu isključe aparate koji su ga održavali u životu. Blejk nije preminuo u bolovima, a njegova porodica bila je uz njega sve vrijeme. Zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Nikad te neću zaboraviti – rekla je ona.

Fotografija njihovog zagrljaja otopila je i najtvrđa srca.

Mnogobrojna porodica i prijatelji, šokirani su činjenicom da ga više nema i svi imaju samo riječi hvale o tome kakav je bio mladić za žviota.

Njemu u čast prelijetali su avioni iznad plaže Tvin, a pokrenuto je i prikupljanje sredstava za sahranu koja bi trebalo da se uskoro organizuje, prenosi Blic.

(metro.co.uk , N. K.)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO