Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DABOGDA SVE IZGUBILI” Hrvati su iz svoje zemlje dobili neočekivanu “podršku”

Sport
Autor:

Foto: Antonio Bat/EPA

Fudbaleri Hrvatske su otputovali na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali nisu im svi u ovoj zemlji poželjeli uspjehe na planetarnom šampionatu u duelima protiv Argentine, Islanda i Nigerije. Iz Dalmacije im je stigla “neobična podrška”, te su ljudi iz ovog dijela imali samo jednu želju.

Tako je pored puta Šibenik-Drniš u mjestu Konjevrate osvanuo znak na kome je bila ispisana poruka “Sve izgubili dabogda”, prenosi hrvatski portal “index.hr”.

Pritom je bio precrtan natpis Fudbalskog saveza Hrvatske, kao i imena Zdravka Mamića, Luke Modrića, Dejana Lovrena… Svi oni su navedeni na ovom navijačkom zidu srama koji je djelo navijača Hajduka, pošto je iznad toga bilo ispisano “Kontra mraku, kontra sili”, što je slogan pristalica splitskog kluba, piše Blic.

Foto: YouTube/Index.hr/Promo

Podsjetimo, slogan “Sve izgubili dabogda” datira prije početka Evropskog prvenstva 2016. godine, kada je takođe bio istaknut.

Napomenimo i to, ovo je još jedan vid protesta navijača Hajduka, čiji je stav da “Zdravko Mamić kroji sastav reprezentacije” i više puta su bojkotovali njene mečeve.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO