Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DAN KADA SE SVIJET POKLONIO SINIŠI Miha je tog 13. decembra pomjerio FUDBALSKE GRANICE (VIDEO)

Sport
Autor:

Foto: Baroncini/EPA

Siniša Mihajlović danas bije najvažniju životnu bitku, bori se sa teškom bolešću i zbog toga dobija podršku čitavog svijeta. Navijači, fudbaleri i ostali fudbalski radnici svakodnevno šalju poruke srpskom treneru, a danas je možda i najbolji dan da se prisjetimo Mihinih igračkih dana.

Borovo, Vojvodina i Crvena zvezda kada su u pitanju klubovi iz bivše Jugoslavije, zatim Roma, Samprodija, Lacio i Inter.

Bogata karijera završena je 2006. godine u milanskom klubu, a svijet još uvijek dobro pamti utakmicu koja je odigrana na današnji dan 1998. godine.

Lacio je 13. decembra 1998. godine igrala utakmicu italijanskog prvenstva protiv Sampdorije. Mihajlović samo što se preselio iz Đenove u Rim, dakle igrao je protiv svježe bivšeg kluba i napravio je pravo čudo.

Lacio je pobijedio rezultatom 5:2, a Sampdoriji je presudio upravo Mihajlović. Posebno je impresivan način na koji je to uradio. Sva tri gola, legendarni srpski fudbaler i trener postigao je iz slobodnih udaraca.

Teško je odlučiti koji je gol najljepši, svaki je pogodak bio fenomenalan. Golman nije imao nikakve šanse, a isto toliko je i teško naži puno boljih izvođača prekida u fudbalskom svijetu.

(Blic Sport)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO