Banjaluka

Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači: Sugrađani se družili sa ljubimcima, šetali ih i hranili, a neki od pasa našli su i svoje NOVE VLASNIKE

Povodom Dana otovrenih vrata, više sugrađana, udruženja građana i svih ljubitelja pasa posjetili su azil za pse na Manjači.

Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači: Sugrađani se družili sa ljubimcima, šetali ih i hranili, a neki od pasa našli su i svoje NOVE VLASNIKE
FOTO: GRAD BANJALUKA

Ovom prilikom, družili su se sa ljubimcima, šetali ih i hranili, a neki od pasa iz azila našli su i svoje nove vlasnike.

Podsjećamo da je sam postupak udomljavanja jednostavan i potpuno besplatan.

Važno je napomenuti da su psi u azilu prošli kompletan tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unutrašnjih parazita, a osim zdravstvene obrade, životinje prođu i test karaktera – naveli su iz Gradske uprave.

Osim što posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, Grad je pokrenuo i akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“ kako bi zbrinute životinje dobile i svog vlasnika.

Pročitajte još

Pokrenuta je i posebna Fejsbuk stranica, a organizuju se i Dani otvorenih vrata.

Ukoliko ste zainteresovani da udomite nekog od pasa iz azila, sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona na brojeve: 051-244-526 i 065-690-857 ili putem fejsbuk stranice „Udomi ljubav“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu