Hronika

Danima živjeli pored mrtvog oca “Jasmina je ubila Sinišu i krila ga u sobi” (FOTO)

Cijeli komšiluk je u šoku! Nismo mogli da pretpostavimo da bi tako nešto moglo da se dogodi. Tek kada smo vidjeli rotaciona svjetla, policiju, sanitet, znali smo da se desilo nešto strašno .

Policija Srbija
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Rekli su ovo stanari zgrade u Ulici Dula Karaklajića u Lazarevcu u kojoj se dogodio jeziv zločin kada je Jasmina S. izbola svog supruga Sinišu S. nožem nasmrt, a potom sebi prerezala vrat.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Prema nezvaničnim informacijama, Jasmina je navodno, supruga ubila prije nekoliko dana, a njegovo tijelo je krila u stanu u kojem je sa njima živjelo i četvoro djece, odnosno, tri djevojčice i jedan dječak (starosti 21, 9, 8 i 6).

Pročitajte još

Ona je, prema riječima komšija, danima unazad pričala da je Siniša u bolnici jer ima visok pritisak. Najstariji sin koji ima 21 godinu je, kako se navodi, tih dana bio kod djevojke, te nije boravio u stanu za vrijeme zločina.

– Mališani su sve vrijeme živjeli u stanu sa mrtvim ocem, koji se nalazio u krevetu u dnevnoj sobi. Oni valjda nisu ulazili u dnevnu sobu, jer im je majka rekla da to ne čine. Djeca ko djeca, poslušala su je i nisu ni slutila šta se zapravo dogodilo. Međutim, oni su juče pronašli majčino oproštajno pismo i otišli kod jednog komšije da se požale – priča izvor upoznat sa slučajem.

Za tragediju se saznalo kada su djeca digla uzbunu u komšiluku da im se majka ubila.

– Djeca su vikala po ulazu, pa je neko pozvao policiju. Siniša je valjda nađen u krevetu, a ona na podu sa prerezanim vratom. Navodno je već nekoliko dana mrtav – kaže komšija.

– Kada su došli u stan, dozivao je Jasminu i Sinišu, ali odgovora nije bilo. Onda je pokušao da otvori vrata dnevne sobe, međutim, Jasmina je pala pored njih i nogama ih zaglavila. Tada je pozvao policiju.

Prema njihovim riječima, ništa nije ukazivalo da je ovako nešto moglo da se dogodi.

– On je bio divan čovjek, svima se uvijek lijepo javljao i često je sa djecom igrao tenis u parku iza zgrade. Ona je bila drugačija, rijetko se javljala komšijama i umjela je da bude neljubazna, ali nikada nismo čuli da se svađaju – pričaju.

Prema posljednjem saopštenju iz Urgentnog centra, Jasmina je u veoma teškom stanju i bori se za život.

Uzrok ove tragedije se ispituje, a priča se da bi motiv moglo da bude njegovo navodno nevjerstvo, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije