Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DARKO PITA ZA DIJETE, A NIKO NE ZNA GDJE JE” Lazićeva baka tvrdi da ga je Ana iskoristila i da su U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA

Društvo
Autor:

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

Pjevač Darko Lazić se od 23. oktobra, kada je doživio težak udes, nalazi u KBC “Zemun”, a posljednjih dana sve češće se priča o sukobu njegove bivše supruge Ane Sević i pjevačevih roditelja. Darkova baka Milka za Blic otkriva u kakvim su trenutno odnosima porodica Lazić i Ana.

– Ana je iskoristila Darka. Samo ga je kratko voljela, a onda su živjeli kao mačka i vaška. Kad je imao pare voljela ga je, kad ih ponestane nije. Da li ga je varala ja ne znam. Mi smo Anu voljeli koliko i ona nas, pa vi zaključite sami koliko je to. Mi smo je primili otvorenog srca, ali to ona nije htjela ni da vidi, ni da zna, glumila je da je viši nivo od nas – kaže Darkova baka Milka i dodaje:

– Ana je ukupno dva puta bila kod Darka, a lagala je da je krišom od novinara ulazila u bolnicu. Ne da nam dijete da vidimo sve ovo vrijeme. To što Ana priča svojim navodnim prijateljima, da Darko nije vodio računa o Loreni i davao novac za nju, ona laže kao pas. Kažu da priča kako je prolazilo i po mjesec dana da Darko ne pita za Lorenu, a on živi za nju otkad je dobio.

Lazićeva baka tvrdi da pjevačevi otac i majka, Branka i Milan, pokušavaju da dođu do unuke.

– Milan i Branka su uporni da dođu do Lorene i da je dovedu kod nas, da bude sa nama koliko god bude htjela. Djetetu je najljepše kod majke, to niko ne spori, ali mora i trebalo bi da zna i za oca i za najbližu rodbinu. Ona nije beba i zna dijete gdje joj i šta prija. Ona je naša krv. Darko pita roditelje za svoje dijete, a oni ne znaju šta da mu kažu. Ne zna da je nisu ni čuli ni vidjeli, otkad je on imao nesreću. Ana je promijenila broj, a njena majka je preko telefona rekla da dijete nije kod njih. Kažu da je otputovala u inostranstvo sa novim dečkom, a za djevojčicu niko ne zna gdje je – kaže Milka.

– Nama je suđeno da patimo za unukom uz muku koju imamo sa Darkom. Ona je veoma vezana za nas i sve nas mnogo voli, to niko ne može da porekne. Sve joj želje ispunjavamo kad je Darko dovede. Lorena voli i babu i djeda i strica i prababu. Dobila je sestricu, a još je nije vidjela – ispričala je Darkova baka, koja je nedavno dobila još jednu praunuku, budući da je pjevačev brat Dragan dobio kćerku.

Ona se osvrnula i na priče da je porodica Lazić u finansijskim problemima od kada je Darko doživio udes.

– Imamo finansijske poteškoće, ali nismo bez dinara. Imamo mi naša primanja, koja nisu velika, a mnogočlana porodica smo. Živimo svi pod istim krovom: Milan, Branka, Dragan sa ženom i bebom i ja. Moj muž je umro prije osam godina. Darko je takođe, sa nama bio u posljednje vrijeme. Mi dišemo svi jednom dušom, probleme rješavamo zajedno i radujemo se zajedno. Ovo je najveća muka koja nas je zadesila za sve ove godine. Veliki su troškovi sada oko svega što treba za Darka. Treba platiti troškove puta do Beograda dva puta dnevno, samo koliko to košta. Ne pozajmljujemo novac ni od koga jer imamo. A Dragan radi, pijeva, iako mu duši nije do pjesme, ali i on hoće da obezbijedi šta nam treba i da na taj način pomogne i bratu. Mada njegove tezge nisu mnogo plaćene. Ja ne mogu da idem da vidim Darka u bolničkoj postelji jer bi mi srce prepuklo od tuge. Moj veseljak i moja sreća vezana za aparate. On jeste bolje, ali stalno se neki problemi novi pojave i duga borba mu predstoji, a i nama sa njim. Evo sad nas brine ta temperatura što je ima – završava Darkova baka.

Podsjetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta. Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Pjevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO