Hronika

"Davila je dijete, i vukla ga za kosu" Svjedoci otkrili kako je i zbog čega počeo INCIDENT NA BAZENU

Poslije objavljivanja snimka na kom se vidi gola djevojka kako udara majku sa djetetom u naručju, na bazenu na Sajmištu u Novom Sadu, svjedoci incidenta su otkrili šta se zapravo desilo.

"Davila je dijete, i vukla ga za kosu" Svjedoci otkrili kako je i zbog čega počeo INCIDENT NA BAZENU
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Kupači koji su bili na bazenu u vrijeme incidenta objasnili su da je atinašica” zapravo pokušala da odbrani dijete koje je bilo majci u naručju jer ga je prije toga majka vukla za kosu i navodno davila. Kada je djevojka pokušala da odbrani dijete od nasilne majke ona je je napala i pokidala lančičić i kostim.

– Nemojte da osuđujete djevojku djevojka je htjela djeci da pomogne, a ista žena je nanijela udarce djevojci i pocijepala kupaći kostim, kaže se u jednom komentaru Dotična što ima dijete u ruci je prije ovog incidenta davila i vukla za kosu ovo dijete pa je ova mala prišla da je upozori a ova joj je iz bijesa strgnula kupaći i lančić – piše u komentarima.

Pročitajte još

Lično sam prisustvovala žena je tukla svoje dvoje djece jedno vukla za kosu drugo za uho, ja sam prišla i zamolila je da ne tuče djecu! Ona je počela da vrijeđa sve nas koji smo htjeli deci da pomognemo jer je majka vršila nasilje nad njima u vodi!- još je jedno od svjedočenja.

Zvali smo obrzbjeđenje i spasioce da pomognu djeci, devojka koja je krenula da odbrani djecu je moja bratica, nismo mogli da ostanemo ravnodušni i gledamo kako tuče djecu Lično smo zahtjevali da dođe policija i Centar za socijali rad i oduzmu se djeca jer su plakala, majka je poznata da ih tuče i prosi Novim Sadom – objavila je na Instagramu uz snima rođaka djevojke, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu