Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Davor Dragičević sa Trga Krajine: Ništa se do 7. aprila neće desiti u ovoj državi. Niko neće biti uhapšen

Društvo
Autor:

Foto: TV BN/RAS Srbija

Već 266. dana građani Banjaluke zajedno sa Davorom Dragičevićem stoje na Trgu Krajine tražeći odgovor na samo jedno pitanje.

Otac ubijenog mladića je uoči odlaska na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo istakao da će svima biti jasno šta misli o radu te institucije.

– Sutra će svi čuti šta mislim o Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru – naveo je Davor.

Davidov otac Davor zahvalio se svima koji ga svih ovih mjeseci podržavaju u njegovoj borbi za istinu i pravdu. Zahvalan je i advokatu Ifetu Feragetu koji će, kako kaže, nastaviti pravnu borbu i nakon 7. aprila.

– Ifet Feraget će nastaviti posao i nakon tog dana. Ništa se do 7. aprila pravno neće desiti u ovoj državi. Niko neće biti uhapšen. Oni će se i dalje bahatiti i bogatiti. Međutim, neće moći tako dugo. Ili Davor Dragičević ili ubice i zločinci Davida Dragičevića – naglasio je Davor.

Budući da institucije ni osam mjeseci nakon ubistva Davida Dragičevića nisu otkrile imena ubica i saučesnika, članovi grupe “Pravda za Davida” iz dana u dan šalju jasnu poruku institucijama.

– Sa trga nećemo otići, dok god se oni koji su umiješani u, kako kažu, organizovano ubistvo 21-ogodišnjeg studenta ne dovedu pred lice pravde – poručeno je sa Trga Krajine.

(TV BN)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO