Sport

DEBAKL PARTIZANA Burž održao čas košarke crno-bijelima

Blijedi Partizan je izgubio od Burža u 5. Kolu Evrokupa sa 89:76.

DEBAKL PARTIZANA Burž održao čas košarke crno-bijelima
FOTO: KK PARTIZAN

Partizan je primio 35 poena za četvrtinu, a 57 poena za 20 minuta; s obzirom na to izabranici Vlade Šćepanovića nisu se mogli nadatri boljem ishodu.

Odbrana u prvom poluvremenu u četi Vlade Šćepanovića nije postojala, pa se s pravom ljutio mladi stručnjak na svoje izabranike. S druge strane, Francuzi, željni igre poslije dosta problema s korona virusom koji su imali i karantina u kojem su bili, jedva su čekali da zaigraju kako treba i da svoj „bijes“ zbog izolacije na nekome iskale.

U drugom dijelu se situacija malo popravila. Crno-bijeli su počeli da igraju bolje odbranu – koju u prvom poluvremenu nisu igrali uopšte – ali je Buržu odgovaralo da umrtvi igru, te su sve vrijeme na bezbjednoj razlici držali crno-bijeli tim.

Bilo je ovo za zaborav! Ako hoće da se bore za mesto u drugoj fazi Evrokupa, Partizan će morati dosta, dosta bolje. A Burž bi mogao da im bude direktan konkurent za plasman u drugu fazu ovog takmičenja. Zbog toga je trebalo da razmišljaju i o razlici s kojom će da izgube… Vidjećemo da li će ih ovaj visok poraz koštati plasmana u drugi krug.