Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DEDA MONSTRUM Nakon opijanja dvogodišnjeg unuka BACIO U PEĆ uz jezive riječi: U njemu je đavo!

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Policija je uhapsila starijeg muškarca koji je optužen da je u alkoholisanom stanju ubacio svog unuka u šporet i to zbog, kako je rekao, pogleda djeteta koji mu se učinilo da nije ljudski.

Neimenovani muškarac star 53 godine iz Omska u Rusiji, uhapšen je nakon što je poslije nekoliko dana opijanja, uzeo svog dvogodišnjeg unuka iz krila svoje žene, nakon čega ga je bacio u peć, zbog, kako je rekao, đavola kojeg je vidio u njemu.

Kako se navodi, dječak je spasen i nalazi se u teškom stanju u bolnici u Omsku gdje se doktori i dalje bore za njegov život, pošto je pretrpio oštećenje kože od čak 50 posto.

– Mališan je sada na intezivnoj njezi. Nalazi se u teškom stanju i rano je da se daje bilo kakva prognoza. Kada se radi o ovakvim opekotinama, nemoguće je razumjeti njegovo stanje. Doktori rade sve što je u njihovoj moći da olakšaju njegovu patnju – rekla je Svetlana Ospinikova, portparol bolnice.

Iz policije su izjavili da je pijani muškarac oteo unuka iz ruku svoje žene, koju je potom izbacio iz kuće, nakon čega je ubacio unuka u peć. Mališan je odatle izvađen kada su njegova baka i još jedna komšinica provalile unutra i izvadile ga iz peći.

Prilikom privođenja utvrđeno je da je muškarac bio pod jakim uticajem alkohola koji je prouzrokovao poremećaje i halucinacije unutar njegovog mozga.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO