Zabava

DEFINITIVNO RASKINULI Tara otišla kod majke, a Ša se vratio u stan bivše žene

Danima traje drama između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koji su se preksinoć žestoko posvađali u iznajmljenom stanu na Banjici.

DEFINITIVNO RASKINULI Tara otišla kod majke, a Ša se vratio u stan bivše žene
FOTO: JOVAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Epilog toga je da njih dvoje otada ne žive zajedno i definitivno su raskinuli, tvrdi izvor Kurira blizak Tari.

Ona je isti noći, neposredno nakon što se završila drama s reperom, pobjegla kod majke Miroslave Simov, koja živi kao podstanar u drugom dijelu grada. Ni Aleksić nije ostao na Banjici. On se sutradan preselio u stan u novobeogradskom bloku Fontana, koji je nakon razvoda ostavio supruzi Ivani, prenosi Blic.

S obzirom na to da ona trenutno nije u Srbiji, Ša je to iskoristio i ušao u nekretninu. Juče ujutru je na Instagramu objavio video-snimak na kom se vidi pogled sa desetog sprata i kafa koja je bila na zidu terase, a u opisu je napisao “dobro jutro”.

Očigledno da je oboma, i reperu i starleti, prijao raskid jer je i Simovljeva na Instagramu objavljivala storije na kojima se vidjelo kako proslavlja sa društvom. To je i razbjesnelo Nenada, koji je tada napisao na Instagramu da će razotkriti bivšu devojku.

– Kad nekome date sve, cijelog sebe, dobijete ovo… Pošto se ovako sa mnom igraju, sutra kačim slike koje će promijeniti novinarske napise, malo istine za sve. Dosta sam bio najgori i sve svaljivao na svoja leđa. Dosta je stvarno – objavio je reper.

Prihvati notifikacije