Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Degenek: Ništa nije gotovo, borićemo se do kraja

Sport
Autor:

Foto EPA/WILL OLIVER

Crvena zvezda je doživjela težak poraz u Londonu. Totenhem je pobjedom 5:0 najavio izlazak iz rezultatske krize. Ušli su Englezi veoma motivisano, brzo, i za 16 minuta su došli do velike prednosti. Kasnije su pokazali koliko su opasni u tranziciji.

Defanzivac beogradskog tima Miloš Degenek ističe da je ovo meč u kojem ekipa mora da nauči iz svojih grešaka.

– Nikako nam nije trebalo da im dozvolimo da pogode iz prvih šansi i steknu sigurnost. Kejn je među najboljim napadačima svijeta i odmah nas je kaznio. Jako dobro smo igrali u nekoliko perioda. Imali smo svoje šanse, šuteve prema golu, ali nažalost nismo zatresli mrežu. Za dvije nedjelje ćemo pokušati da se iskupimo – rekao je Degenek za Arena sport.

Totenhem je pokazao da je puno jači u duelima, priznao je to i Degenek.

– Vidi se na njima da su fizički spremniji, jači i brži. Igraju svake sedmice jake utakmice ali to nije izgovor za nas. Ovo nam je bio fudbalski čas. Nadam se da ćemo biti bolji u Beogradu. Vidiš da nekad možeš da im pariraš. Biće Zvezda svakako bolja iz godine u godinu, sve je još otvoreno u grupi. Biće drugačija utakmica u Beogradu. Nema šta da se plašimo niti može da nas poraz utuče. Moramo da dignemo glavu i borimo se do kraja – rekao je Degenek.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO