Sport

DELIĆ OSTALA NA ČELU Rukometni savez potvrdio novi mandat dosadašnjoj predsjednici

Milena Delić ostaće na čelu Rukometnog saveza Srbije, jednoglano je odlučeno na izbornoj Skupštini Rukometnog saveza Srbije.

DELIĆ OSTALA NA ČELU Rukometni savez potvrdio novi mandat dosadašnjoj predsjednici
FOTO: RSS

Kako je naveo RSS, na sednici Skupštine delegati su ukazali povjerenje Mileni Delić za novi četvorogodišnji mandat, nakon mandata dobijenog na vanrednoj Skupštini 23. decembra 2020. godine.

– Prethodnih šest mjeseci je bilo turbulentno i sa mnoštvom obaveza, ali smo moj tim i ja uspjeli da zajedno uradimo sve ono što sam obećala na vanrednoj sjednici Skupštine 23. decembra 2020. godine. Ovaj period je bio iscrpljujuć, ali ne žalim kada vidim da se primjećuju pomaci, da se vidi bolja atmosfera u rukometu i kada na ovoj Skupštini vidim mlade ljude pune elana, predstavnike klubova, jer ipak su klubovi ti koji treba da govore i iskazuju svoje proobleme na terenu i naravno odlucuju o budućnosti rukometa. Moj izbor danas je vjerovatno rezultat prethodnog rada i vidim da su svi zadovoljni i naravno da se sad očekuje mnogo više. Trudiću se da ostanemo u tom ritmu, pa čak i da ga unaprijedimo – rekla je Delić za sajt RSS.

Za potpredsjednike UO RŠ izabrani su Dejan Stanojević, Vladimir Mandić, Ana Živanović i Jovan Kovacečvić.

Upravni odbor čine Jelena Erić (zadužena za ženski rukomet), Milorad Krivokapić (zadužen za muški rukomet), Ljiljana Maksić, Milan Đukić, Dragan Lozo, Dragan Momić, Vojislav Bulatović i Dušan Mojsilović.

Predsjednik Skupštine RSS je Dragan Bukvić, a za potpredsednika Skupštine RSS izabran je Dejan Milenković.

Prihvati notifikacije