Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DEMONSKE OČI, ROGOVI I DUGI OČNJACI” Ukrajina šokirana stravičnim ubistvom žene, a ovo je OSUMNJIČENI (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Ukrajinska policija je uhapsila muškarca Andreja Gorbatjukova za kojim je bila raspisana potjernica na kojoj je pisalo da ima “dugačke očnjake, oči poput demona i male rogove na čelu”.

Priveden je zbog istrage u kojoj je glavni osumnjičeni za ubistvo Tatjane Podvašeckaje, koja je slovila za slavnog majstora tetoviranja, prenosi Blic.

Podvašeckaja je pronađena mrtva u lokvi krvi u svom stanu u ukrajinskom gradu Ternopilu, a tijelo je bilo prekriveno ubodnim ranama i ugrizima na vratu, a Gorbatjukov izgled, osim navedenog u potjernici, podrazumijeva i “podijeljen” jezik, zašiljene uši i šiljke na vratu, a oči mu je u crno tetovirala upravo ubijena Tatjana, koja je prije odluke o bavljenju tetoviranjem bila specijalista ginekologije.

Gorbatjukova majka Natalia potvrdila je lokalnim medijima da je njen sin pritvoren. Takođe je izjavila da je u noći njenog ubistva njen sin došao kući i priznao da je počinio zločin, nakon čega se presvukao, uzeo nekoliko stotina dolara i otišao.

“Od zgodnog momka postao je nakaza”

Inače, sve troje su 2014. gostovali u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se Natalia javno odrekla sina zbog promjene njegovog izgleda:

– Od zgodnog momka postao je nakaza. Učinila sam sve što sam mogla, išla na razgovore sa psiholozima i psihijatrima. Kada je bio dijete bio je tih, miran, introvertan, nikada nisam imala problema s njim – piše “24 sata”.

Gorbatjuk je tada komentarisao da se više sviđa samom sebi sa crnim očima, kao i da je od djetinjstva želio da promjeni svoj izgled: “Nemam mnogo interesa u životu”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO