Sport

DENVER BEZ JOKIĆA U ORLANDU Srpski centar nije sa ekipom

Srpski košarkaš Nikola Jokić neće otputovati u Orlando zajedno sa ostatkom ekipe Denver Nagetsa – tvrde izvori koji su dobro upuženi u situaicju.

DENVER BEZ JOKIĆA U ORLANDU Srpski centar nije sa ekipom
Foto: Nikola Dimitrijević/RAS Srbija

Denver će, baš kako je i najavljeno poput ostalih ekipa, 7. jula (danas) krenuti put Orlanda, gdje ih 30. jula očekuje nastavak NBA lige.

Američki novinar Majk Singer navodi da Jokić neće putovati zajedno sa saigračima i stručnim štabom, ali da je zdrav i da se oseća dobro.

-Koliko sam čuo, Nikola Jokić neće biti u avionu Nagetsa koji danas putuje u Orlando. Bilo mu je potrebno dva negativna testa (na koronavirus) u Srbiji i još dva negativna testa prije nego što bi smio da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA. Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se osjeća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja   naveo je Singer.

Ovaj problem bi trebalo da bude blaže prirode za Nagetse, te se očekuje da se Jokić, kao i ostali članovi ekipe koji su nedavno bili pozitivni na kovid-19 testu pridruže ekipi prvom narednom prilikom.

Pored Denvera, danas (7. jula) u Diznilend u Orlandu putuju i Orlando, Bruklin, Vašington, Finiks i Juta.