Sport

DERBI TIMOVA U SJAJNOJ FORMI Ćurguz: Ne očekujem puno golova

Derbi meč će otvoriti 24. kolo prvenstva Republike Srpske. Banjalučki Željezničar Sport tim će dočekati Leotar (16.30), a biće ovo duel dvije ekipe koje su u najboljoj formi u nastavku šampionata.

DERBI TIMOVA U SJAJNOJ FORMI Ćurguz: Ne očekujem puno golova
FOTO S. PASALIC

Željezničar je u seriji od sedam vezanih pobjeda na Predgrađu, dok je Leotar pokazao da je izuzetno neugodan na gostovanjima gdje su savladali i lidera ekipu Rudar Prijedora.

Veliki problem za trenera Zorana Ćurguza je činjenica da zbog povreda ne može da računa na Sladojevića i Markovića, dok će zbog kartona meč propustiti Dadić i Bastić.

– Sigurno da nas očekuje veoma kvalitetna utakmica jer je riječ o dvije ekipe koje su trenutno u najboljoj formi u Prvoj ligi Republike Srpske. Mi smo odlični na domaćem terenu, a Leotar je baš opasan na gostovanjima gdje su slavili i u Prijedoru. Imaju odličnu tranziciju sa mladim Danilom Šipovcem. Iako je riječ od dvije veoma efikasne ekipe očekujem meč sa malo golova i vjerujem da uprkos našim problemima oko sastava možemo da ostvarimo osmu vezanu pobjedu na našem terenu. Momci su dobro radili i spremno dočekuju duel – istakao je trener Zoran Ćurguz.