Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DETALJI JEZIVOG TROSTRUKOG UBISTVA “Čula sam vrisak i Nadu kako viče: Zete, jesi li sada zadovoljan?!”

Hronika
Autor:

Foto: Facebook/RAS Srbija

Čula sam jutros vrisak i Nadu kako zapomaže, kaže jedna od komšinica u Ulici Petrefija Šandora u Novom Sadu gdje se jutros dogodilo jezivo trostruko ubistvo.

Prema prvim informacijama Goran Janković rano jutros ubio je Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu (57) i njihovu kćerku, a svoju suprugu, Mirjanu Janković (32).

Komšinica za Blic kaže kako je rano jutros čula da se u kući Pajića nešto loše događa i da je odmah probudila sina kako bi otišao da provjeri da li su svi dobro.

– Čula sam vrisak i Nadu kako zapomaže i viče: “Zete jesi li sada zadovoljan?!”. Poslije toga čuo se još jedan jeziv vrisak – kaže uznemirena komšinica.

Kako dodaje, njen sin se ubrzo uputio ka kući Pajića kako bi provjerio da li je sve u redu, međutim na lice mjesta već je stigla policija jer je član ove porodice vidio tragove krvi u dvorištu i prijavio zločin.

Dva puta se rastajali jer je tukao

Kako se saznaje, Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gdje je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male djece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gdje su djeca bila kada se jeziv zločin odigrao.

– Oni su bili neko vrijeme u braku kada su dobili prvo dijete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, poslije nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dijete… Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili – priča komšinica porodice Pajić.

Međutim, i nakon što su dobili drugo dijete, ponovo su nastali problemi i Mirjana je Gorana ponovo 10. maja prijavila za nasilje u porodici i vratila se kod roditelja. On je dobio zabranu prilaska.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO