Hronika

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA Žena pozvala muškarca da izađe u hodnik, pa ga nožem UBOLA U SLJEPOOČNICU

U noći između srijede i četvrtka u užičkoj Opštoj bolnici zbrinut je Đ.M. (58) iz Požege, njemu je D.V. (32) nožem zadala udarac u sljepoočnicu.

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA Žena pozvala muškarca da izađe u hodnik, pa ga nožem UBOLA U SLJEPOOČNICU
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Pacijentu je ukazana pomoć, ali je on odbio predloženo bolničko liječenje, osumnjičena za napad je uhapšena zbog pokušaja ubistva, a u njenoj torbi pronađene su psihoaktivne supstance.

Pročitajte još

– U iskazu datom policiji tokom noći, po prijemu u bolnicu, pacijent je izjavio da je zadobio udarac s leđa od njemu nepoznate osobe, nepoznatim predmetom. Uprkos prijedlogu da ostane na bolničkom liječenju on je otišao kući poslije saniranja rane – rečeno je Novostima u Zdravstvenom centru Užice.

Policija je brzo rasvijetlila ovaj slučaj.

– Osumnjičena je u kući u kojoj živi više porodica prišla pedesetogodišnjem muškarcu s leđa i nožem ga ubola u predjelu glave. Kako se sumnja, on je bio u gostima, a ona ga je sa skrivenog broja pozvala da izađe u hodnik. Policija je u kući osumnjičene pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanijete povrede, a u njenoj torbi 38 tableta lijekova sa liste psihoaktivnih supstanci . Protiv nje će biti podnijeta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćeno držanje opojnih droga. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti predata nadležnom tužilaštvu – saopštila je Policijska uprava u Užicu.