Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Pet članova porodice, jedan mrtav, jedan u zatvoru, troje ožalošćenih

Hronika
Autor:

Foto: Z. Ilić/RAS Srbija

Zatvorena i neobična, ali ugledna profesorska porodica iz Šapca sa troje djece, tri sina, doživjela je nezapamćenu tragediju.

Dvadesetogodišnji Bogdan G. ubio je 24-godišnjeg brata Ignjata (24), koji je, navodno, maltretirao cijelu porodicu.

Ipak ovo psihopatsko ubistvo mlađi brat je, piše srbijanski Telegraf, navodno, dugo planirao. Unaprijed je iskopao raku, a starijeg braza je udarao bokserom i ubadao nožem do smrti.

Tijelo je usred noći kolicima vozio niz ulicu do iskopane rupe, dok ga policija nije zaustavila.

Otac Petar je profesor visoke škole, a majka Tanja direktor jedne bankarske ekspoziture. Djetinjstvo su proveli normalno i lijepo – ako je suditi prema profilnoj slici žrtve na Fejsbuk profilu.

Zanimljivo je da na svakoj dječjoj slici ubica drži glavu pognuto, a žrtva ga grli uz široki osmeh. Inače, ova slika stoji na Ignjatovom profilu od 2017. godine.

Brat Bogdan, osumnjičen za bratoubistvo, nije aktivan na Fejsbuku, ali zato jeste njihov otac, koji često kači slike svojih likovnih radova, ali i fotografije sa svojim sinovima Bogdanom i Vidakom.

Jedna od Petrovih slika, koju je sa ponosom okačio u januaru, kao da predskazuje strašnu tragediju – na njoj je naslikan dječak sa punim, modrim i gotovo krvavim usnama, širokog zapanjenog pogleda i razmrljanog lica.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO