Zabava

DETALJI O NOVOJ SEZONI “Zadruga 6” kreće u septembru, a već su poznata dva učesnika

Obavještenje da će peta sezona "Zadruge" biti posljednja izazvalo je brojna negodovanja kod vatrenih fanova ovog TV formata.

DETALJI O NOVOJ SEZONI “Zadruga 6” kreće u septembru, a već su poznata dva učesnika
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Ipak, ispostavilo se da nemaju razloga za brigu, te da će, sudeći po izjavama dva poznata rijaliti učesnika, “Zadruga 6” već krenuti u septembru.

Kaskader Uroš Ćertić u jednom od intervjua između redova poručio da će se naći na imanju u Šimanovcima od septembra, sada je to dodatno potvrdio Karađorđe Subotić.

Pročitajte još

Naime, prilikom davanja intervjua za Informer, nekadašnji učesnik rijalitija i “Zadruge” je objelodanio da je dobio poziv od televizije “Pink”, te da se ne dvoumi oko prihvatanja istog.

– Dobio sam ponudu i prihvatiću je! – istakao je Karađorđe.

Osim njih dvojice još uvijek nije poznato ko će se od septembra naći na imanju u Šimanovcima, ali publika, po svemu sudeći, uvijek može da računa na pjevača Lepog Miću.

Podsjetimo, na Instagram profilu kaskadera Uroša Ćertića, osvanuo je stori, gdje je na video pozivu sa bivšom zadrugarkom Anom Spasojević.

FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER

Kako je Ćertić naveo, oni se poznaju još iz konkurentskog rijaliti formata “Parovi”, a sad će se, po svemu sudeći, naći u šestoj sezoni “Zadruge”.

Podsjetimo, Uroš je nedavno u jednoj emisiji izrazio želju da bude učesnik šeste sezone i to sa nanogicom, budući da ga čeka zatvorska kazna koju će “odraditi” u kućnom pritvoru od godinu dana.

Kaskader se tada oglasio i otkrio povod razgovora sa Spasojevićevom.

– Au, šta ću da im radim – nastavio je on samim tim potvrdivši da pregovara sa produkcijom o ulasku u narednu sezonu, a budući da na storiju objavljenom stoji i znak “Z6” kao “Zadruga 6”, ostaje da se vidi da li će oni stvarno biti učesnici šeste sezone “Zadruge”, prenosi gorepomenuti izvor.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije