Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DETALJI PORODIČNOG HORORA Ubila muža na spavanju, rođak u kući zatekao STRAVIČAN PRIZOR

Hronika
Autor:

Foto: Milica Marković/RAS Srbija

U Paraćinskom selu Buljane noćas je ubijen sedamdesetogodišnji Milan J, a pod sumnjom da je počinila ovaj zločin uhapšena je njegova supruga Slavica J.

Tijelo žrtve pronašao je rođak koji je došao u njegovu kuću, a prema priči mještana, Milan je ubijen na spavanju sa više udaraca nekim predmetom, možda motkom. Mještani kažu za osumnjičenu kažu da ima psihičke probleme.

– Ova porodica godinama je živjela i radila u Americi, imaju sina i kćerku koji su još uvijek tamo. Kćerka ima porodicu, a sin je uskoro trebao da se oženi. Koliko je poznato svima u selu, Milanova žena godinama ima psihičke probleme, zbog čega se ranije vratila iz inostranstva, dok je Milan došao prije par godina, kad je penzionisan. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže mještanin Dragan Milenković.

On kaže da poznaje žrtvu jer je sa njegovim ocem išao u školu i da je “čovjek bio dobar k’o hljeb”. Mještani pričaju da je žena ponekad bila zbog psihičkih problema agresivna, ulazila ljudima nepozvana u kuće, ali ne znaju da li se liječila.

– Svako drugi na njegovom mjestu davno bi je ostavio – kažu Buljanci.

Zločin je otkriven kad je u kuću ove porodice došao rođak, u stvari brat osumnjičene i užasnuo se prizorom koji je vidio, nakon čega je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

(Kurir, Večernje novosti)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO