Hronika

Detalji tragedije na pruzi: Žena se bacila pod voz, djeca na šinama uočila DIJELOVE LJUDSKOG TIJELA

Beživotno tijelo ženske osobe srednjih godina, čiji identitet za sada nije poznat, pronađeno je u petak nekoliko minuta iza ponoći, u blizini željezničke pruge Čačak – Kraljevo, u naselju Sajmište.

Detalji tragedije na pruzi: Žena se bacila pod voz, djeca na šinama uočila DIJELOVE LJUDSKOG TIJELA
FOTO: PREDRAG VUJANAC/RAS SRBIJA

Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećna žena se bacila pod voz.

Pretpostavka je da se radi o ženi čiji je nestanak porodica prijavila u četvrtak, u popodnevnim satima, a koja je živjela u naselju Sajmište. U potragu za njom prvo su krenuli komšije i rodbina.

Pročitajte još

– Pretražili smo prvo čitavo naselje, alarmirali komšije i poznanike, zvali smo telefonom sve za koje smo sumnjali da je kod njih svratila, ali bezuspješno. Pretražili smo i obalu rijeke Morave, mislili smo da je po lijepom vremenu otišla da prošeta, pa zaspala pored reke. Policiji je nestanak prijavljen kada smo izgubili svaku nadu da ćemo je naći – kazao je komšija nesrećne žene.

Još ne postoje zvaničnih informacija o ovom tragičnom događaju, ap je nepoznato da li je žena izvršila samoubistvo, ili je riječ o nesrećnom slučaju, pišu Novosti.

– Policiji je sinoć nešto iza ponoći stigla dojava da se na željezničkim šinama nalaze delovi ljudskog tijela. Beživotno tijelo su noćas primijetila djeca koja su tuda prolazila. Definitivno je potvrđeno da je ženu udario voz, jer je po nalogu tužioca izvršen pregled lokomotive koja je prugom prošla iz pravca Požege prema Kraljevu. Na kraljevačkoj željezničkoj stanici lokomotiva je pregledana i na njoj su uočeni tragovi krvi i odjeće žrtve. Za sada ne možemo reći kako je žena završila pod točkovima voza – kaže izvor blizak istrazi.

Prihvati notifikacije