Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DETALJI TRAGEDIJE U KRALJEVU “Čuo sam vrisak, a onda sam ga našao mrtvog u fotelji”

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Kraljevčanin Saša M. (54) koji je u noći između utorka i srijede počinio samoubistvo u porodičnoj kući u Ulici Radovana Pavlovića, na periferiji Kraljeva, najvjerovatnije je digao ruku na sebe zbog lošeg zdravstvenog stanja i paklenih vrućina koje, kako tvrde njegove komšije, nije mogao da podnese.

– Bio je punačak, imao je problema sa povišenim krvnim pritiskom, u par navrata sam ga ovog ljeta vozio do Hitne pomoći. Mišljenja smo da su paklene vrućine uticale na to da počne da puca po kući i da na tragičan način okonča svoj život – priča komšija.

On kaže da je oko ponoći najprije začuo jedan pucanj i čuo kako je Sašina supruga Marina vrisnula, a potom je čuo još jedan koji je doprio iz garaže koja se nalazi u dvorištu pored porodične kuće.

– Uletio sam u garažu i zatekao sam ga u fotelji koju je koristio za popodnevni odmor. Pucao je sebi pravo u srce i to iz pištolja koji mu je služio kao talija na ratištu na kojem je bio. Godinama sam ga molio da razduži taj pištolj, jer mu više nije potreban, ali on nije želio da se odvoji od njega – dodaje komšija Stole.

Prema njegovim riječima, nikakvog nasilja u porodici u ovom slučaju nije bilo. On kaže da je porodica dobrog materijalnog stanja, da svi imaju posao i da su živjeli u slozi. Saša je iza sebe ostavio dva sina. Jedan od sinova radi u inostranstvu, u Češkoj, drugi je zaposlen ovdje, u Srbiji.

– Nije mi jasno kako je ovakva tragedija mogla da se dogodi, svi u komšiluku smo potreseni. Saša je bio dobar čovjek i uvijek je rado pomagao komšijama, čak i onima koje ne poznaje dobro. Eto, prije neki dan stigla su mu drva, trebalo je narednog vikenda da ih sprema za zimu – kaže jedna komšinica.

(Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO