Hronika

DETALJI UŽASA U BEOGRADU Na tijelu mladića vidljivo više rana, a oko oba skočna zgloba IMAO ZAVOJE

Tijelo nepoznatog muškarca izvučeno je danas oko 16.30 sati u Savamali, tik ispod Starog savskog mosta.

DETALJI UŽASA U BEOGRADU Na tijelu mladića vidljivo više rana, a oko oba skočna zgloba IMAO ZAVOJE
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

U pitanju je mladić, starosti između 20 i 30 godina, koji je pronađen u donjem vešu, a oko oba skočna zgloba i stopala imao je zavoje, piše Blic.

Prema prvim informacijama, tijelo zasad nepoznatog muškarca nije dugo bilo u vodi. Nije poznato ko je uočio tijelo, kao ni prijavio slučaj policiji, a očevici tvrde da su saznali šta se dogodilo tek kad je na lice mjesta stigla policija.

– Tijelo smo vidjeli kada je stigla policija i kada su ga kanapima izvlačili iz vode. Prije toga nismo znali da se bilo šta dešava, niti videli da je neko skakao ili bilo šta slično. Ne znamo ni ko je prijavio da je tijelo u rijeci – kaže za Blic jedan od pecaroša koji se nalazio u blizini.

Tijelo mladića na obe ruke ima povrede nepoznatog porijekla. Njegova desna ruka je otečena i u neprirodnom položaju, te se ne isključuje mogućnost da je slomljena. Kako Blic nezvanično saznaje, na njoj je uočena živa rana i tetovaža zvezde.

Na glavi preminulog primetne su veće povrede u predjelu sljepoočnica, kao i to da mu je u nekom momentu tekla krv iz nosa.

Policijska ekipa obavila je uviđaj, a tijelo je odneseno na obdukciju.