Hronika

DETALJI ŽIVOTA IZA REŠETAKA Zbog čega je Tijana Ajfon SAMA IŠLA u zatvorske šetnje

Prašina oko hapšnja Tijane Ajfon pod sumnjom za podvođenje i organizovanu prostituciju se i dalje ne stišava, a ona je, tokom posljednjeg televizijskog gostovanja, otrkila nove detalje privođenja.

DETALJI ŽIVOTA IZA REŠETAKA Zbog čega je Tijana Ajfon SAMA IŠLA u zatvorske šetnje
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

To je proslava… Kao što ti možeš da odeš na proslavu. Hajde da zanemarimo prelazak granice, neka to bude u Beogradu… I tu bude par ljudi. To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže – istakla je Tijana u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

– To je bila proslava. To je bio pretres. Svi smo pušteni. Meni je najbitnije da sam ja na slobodi. Svi su napolju. Nažalost, ja sam jedina žena bila u pritvoru. Sada se čeka suđenje i bićete upoznati sa svim.

Pročitajte još

– Ja sam tada bila napolju, nisam bila u kući i samo sam… Kao neki fleš, vidjela sam policiju i svi smo morali da legnemo na zemlju. U tom trenutku ti samo prolazi kroz glavu šta dalje. To je kao racija u klubu – dodala je Maksimovićeva, prenosi Puls.

– Još nije bila optužnica, to treba sud da odluči. Meni su rekli da moram da ostanem, jer su zatvorene granice, nemaš telefon, jedeš šta ti daju i to je to… Ja sam jedino žensko bila. Bila sam sama u šetnji, dolaze da te obiđu, jer ne smiju da te vide ostali muškarci.

– Ulaze, provjere da li si dobro, da li si zdrav, stigne doručak, stigne štampa, sobe su prečiste… Uslovi su ljudski, kao i svuda. Imala sam telefon i mogla sam s advokatom da se čujem. U posjetu mi niko nije dolazio, je sam bila van Srbije. Moji nisu mogli da se usklade s poslom – zaključila je nekadašnja zvijezda rijalitija Parovi.