Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DEZINFEKCIJA U PRIJEDORU Nakon javnih ustanova slijede saobraćajnice, naredne sedmice zgrade

Regioni
Autor:

Foto:Bojana Majstorović/RAS Srbi

U Prijedoru se i tokom ovog vikenda dezinfikuju javne ustanove u cilju sprečavanja širenja virusa korona, dok će večeras traktorima biti dezinfikovane saobraćajnice.

Šef Tima za dezinfekciju grada Prijedora Zlatko Ritan najavio je da bi naredne sedmice, trebalo da budu dezinfikovani i ulazi u stambenim zgradama.

-Primjetili smo da zajednice etažnih vlasnika nisu u punoj mjeri u mogućnosti da izvrše dezinfekciju svojih javnih površina i haustora, tako da očekujem da ćemo iduće sedmice početi sa dezinfekcijom svih javnih površina unutar stambenih zgrada, ukoliko nam vrijme to omogući-izjavio je Ritan.

Foto:Bojana Majstorović/RAS Srbija

On je zamolio sve predsjednike zajednica etažnih vlasnika da se jave na broj telefona 052/245-180.

– To je broj pomoću kojeg će se upisivati i onda će se praviti raspored i karta da se jedan dan uđe u jedno naselje, drugi dan u drugo i da prođemo naš grad-objasnio je on.

Ritan je istakao da se borba protiv korona virusa nastavlja redovnom dezinfekcijom svih javnih površina.

-Naše je da omogućimo medicinskim radnicima da se izbore sa ovim virusom, ali još jednom pozivam građane da što manje izlaze iz svojih kuća i na taj način pomognu medicinskim radnicima i volonterskim službama koje se stvarno bore danonoćno-poručio je on.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO