Hronika

"Dijelili su dobro i zlo, ništa nije ukazivalo na tragediju" Rođaci muškarca koji je zaklao komšinicu šokirani došli na mjesto zločina

Snježana i naša porodica su više decenija kućni prijatelji. Dijelili smo i dobro i zlo, juče ništa nije ukazivalo na tragediju, prije nego što se sve desilo slavili smo snajki rođendan u dvorištu.

"Dijelili su dobro i zlo, ništa nije ukazivalo na tragediju" Rođaci muškarca koji je zaklao komšinicu šokirani došli na mjesto zločina
FOTO: MILAN ILIC / RINGIER

Ovako pričaju Vladan i njegov sin Tomislav, rođaci Slavoljuba J. (62), koji je kako se sumnja, sinoć nožem zaklao komšinicu u selu Rožanci u Barajevu, učiteljicu Snježanu Đ. (67), a potom sebi prerezao vrat i zapalio pomoćni objekat kraj njene kuće.

Rođaci muškarca osumnjičenog za zločin šokirani su svime što se dogodilo, kažu da su juče svi bili zajedno i da je sve bilo u redu.

– Pili su kafu, smijali se. Pitala me je hoću li da pijem kafu sa njima, ali sam odbio jer sam žurio. Ne znam da li su bili u vezi, nikad ga nisam pitao – priča on.

Snježana je inače bila udovica, muž joj je prije nekoliko godina umro od raka, i ima tri kćerke. Kćerke su odrasle i nisu živele s njom.

Pročitajte još

– Slavko je prije nekih 20 godina bio na liječenju, ali je nakon toga bio dobro nije pio, ni pušio. Sad da pitate svakog u selu reći će vam kakav je on čovjek bio. Šta se dogodilo ne znam, a volio bi da preživi da ga pitam zašto je to uradio – dodaje njegov brat.

Podsjetimo, tijelo Snježane Đ. (61) pronađeno je sinoć nakon što su komšije prijavile požar u pomoćnom objektu u njenom dvorištu. Kada su vatrogasci i rođaci došli na lice mjesta, ona se nije javljala na telefon, ušli su u kuću i pronašli njeno tijelo u lokvi krvi, prenosi Blic.

Kasnije je pronađen i Slavko sa, takođe, prerazanim vratom, ali on je davao znake života i prevezen je u Urgentni centar.

Prihvati notifikacije