Zabava

“DIO MOG SRCA ĆE UVIJEK BITI REZERVISAN ZA NJEGA” Glumica i velika ljubav Zdravka Čolića ima koronu

Glumica Jasna Ornela Beri, koja je javnosti poznata, osim po svojim ulogama, i kao prva velika ljubav, pjevača Zdravka Čolić, obavijestila je svoje prijatelje na Fejsbuku da ima korona virus, a odmah su to prenijeli i mediji u regionu.

“DIO MOG SRCA ĆE UVIJEK BITI REZERVISAN ZA NJEGA” Glumica i velika ljubav Zdravka Čolića ima koronu
FOTO: JASNAORNELABERY/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dragi moji, iza mene su dvije sedmice teškog perioda sa korona virusom. Danas sam dobila test koji je potvrdio da sam pozitivna. Važno je da na vrijeme počnete sa liječenjem. Pazite se i zaštitite sebe i druge – napisala je Jasna.

Podsjetimo, kako je glumica pričala ona i Zdravko su počeli da se zabavljaju u Sarajevu sedamdesetih godina prošlog vijeka. Glumica je u par navrata rekla kako je njihova ljubav bila čista i snažna. Ipak, romansa nije opstala.

FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

– Uvijek će dio mog srca biti rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj .

Ona je dodala da su se prvi put nakon rata sreli u Beogradu, prenosi Avaz.

– Bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji – istakla je Jasna.