Biznis

DIO VAŠIH NAJLJEPŠIH TRENUTAKA Otvorena četvrta Aksa prodavnica za djecu u BiH (FOTO)

Djeca su ukras svijeta, pružaju nam vjeru i nadu u bolju budućnost, a naša je obaveza i odgovornost da o njima brinemo, najbolje što možemo, poruka je i moto Aksa prodavnica.

DIO VAŠIH NAJLJEPŠIH TRENUTAKA Otvorena četvrta Aksa prodavnica za djecu u BiH (FOTO)
FOTO: AKSA

Ove subote i Mostar je postao bogatiji za omiljenu prodavnicu dječje opreme koja usrećuje sve roditelje. Novootvorena Aksa u TC Plaza je jedinstven trgovinski lanac koji pruža nezaboravan doživljaj kupovine, jer sve možete pronaći na jednom mjestu, od neophodne njege, kozmetike, opreme, ishrane, garderobe, pa do onog za dječicu najdražeg igračaka.

– Ovo je četvrta Aksa u BiH i jako smo srećni zbog toga. Hercegovina je nekako posebna regija, puna divnih ljudi i mislimo da joj nedostaje jedna ovakva prodavnica bebi opreme. Cilj nam je da Aksa postane omiljeno mjesto za kupovinu stvari za bebe u ovoj regiji. Tradicija duga već 27 godina je iza nas i nadamo se da ćemo opravdati i vaše povjerenje. Radujemo se što ćemo biti dio vaših najljepših trenutaka – istakla je Tamara Čolić, regionalni menadžer Aksa.

Na dan otvaranja, najmlađi Mostarci su uživali u plesu, crtanju i druženju sa omiljenim animiranim likovima, uz pregršt balona i nagrada. Za to vrijeme, roditelji su se upoznali s bogatom ponudom koju im Aksa pruža, jer tu je baš sve neophodno za njihove najdraže – od rođenja pa do prvih školskih dana.

Ono što Aksu odlikuje je bogat asortiman, najpoznatiji brendovi za djecu, ali i nastojanje da kupcima ponudi i što pristupačnije cijene i redovne akcije.

– Svake sedmice mislimo o vašem budžetu i baš zato postoje odabrani proizvodi koji se nalaze po super cijenama u super sedmici. Za naše kupce često organizujemo redovne i posebne akcije i ovim putem ih pozivam da nam se pridruže na našim FB i IG stranicama, kako bi bili u toku sa specijalnim ponudama koje im nudimo – najavljuje Čolićeva.

Kao društveno odgovorna kompanija, Aksa želi da pokaže da je briga o najmlađima prioritet, a njihovo zdravo i srećno odrastanje naš zajednički cilj. U to ime, svaka novorođena beba će biti darovana poklon paketom dobrodošlice i vaučerom za kupovinu u Aksa radnjama.

– Aksa je tu od prvih trenutaka i stoga svim mamama koje su se porodile u ovoj godini poklanjamo bejbi paket s neophodnim stvarčicama za bebe i poklon bon, koji mogu iskoristiti u našoj radnji. Želimo da im olakšamo koliko možemo u ovoj teškoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Sve što treba da urade jeste da ponesu svoju ličnu kartu i rodni list bebice i mogu odmah da preuzmu svoj paket. Želimo da se nove mame osjećaju voljeno uz nas – poručila je Tamara Čolić.

“Slušamo želje kupaca”

Nove okolnosti u kojima se svijet našao, sve su nas okrenule onlajn kupovini, a Aksa je tu da vam pruži mnoge pogodnosti ako se odlučite za ovaj vid nabavke neophodnog za vaše dijete. Sve što vašoj bebi treba, možete pronaći preko veb šopa: https://www.aksabih.ba.

Moderni dizajn veb stranice i navigacija robe po kategorijama olakšavaju kupovinu i štede vrijeme, a uz sve to je najlakši način da ostanete u toku sa svim akcijama i popustima.

– Slušamo želje naših kupaca. Otvorili smo onlajn prodavnicu i imamo mnogo narudžbi iz raznih krajeva BiH, što nas jako veseli, jer vidimo da veliki broj potrošača već bira Aksu – kaže regionalni mendažer Tamara Čolić.

Osluškujući potrebe kupaca Aksa se priprema za otvaranje još jedne prodavnice, a lokacija je za sada slatka tajna.

A.E.