Politika

Direktor kancelarije za KiM poručio Kurtiju "Umjesto što mu se pričinjava rulja, bolje da opozove specijalce"

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas premijeru privremenih prištinskih insitucija Aljbinu Kurtiju da je umjesto što mu se od srpskih ljekara, radnika opština, studenata ispred srpskih objekata pričinjava "bijesna rulja" bolje da opozove svoje "lažne gradonačelnike i bijesne specijalce koji pucaju Srbima u leđa".

Petar Petković
FOTO: RTS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Dok se od srpskih ljekara, radnika opština, studenata ispred srpskih objekata Kurtiju pričinjava “bijesna rulja”, biće da mu je Srbija od 250 metara pomutila razum. Bolje da opozove svoje lažne gradonačelnike i bijesne specijalce koji pucaju Srbima u leđa jer su oni izvor svih problema – napisao je Petković na svom Tviter profilu.

Kurti je ranije danas na forumu “Globosec 2023” u Bratislavi rekao da je za rešenje tenzija na sjeveru KiM potrebno da se “rulja vrati u Srbiju ili u zatvor na Kosovu”, a onda da se smanji broj policajaca u zgradama opština.

Pročitajte još

U opštinskim zgradama u tri opštine na sjeveru KiM i dalje su pripadnici tzv. kosovske i specijalne policije.

KFOR je pojačao svoje snage u sve četiri opštine na sJeveru KiM, a pripadnici KFOR su i na prolazima sva četiri grada na sjeveru pokrajine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije